Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Screenzonwering op maat voor grote ramen’
Een zonweringoplossing met gekoppelde Lockscreen® INTEGRATED ritsscreens.

‘Screenzonwering op maat voor grote ramen’

Ze duiken steeds vaker op bij nieuwbouwwoningen en ingrijpende renovaties: grote glaspartijen. Ze zorgen voor ruimtegevoel en een strakke, eigentijdse look. Maar hoe groter de ramen, hoe belangrijker zonwering wordt.

Grote glaspartijen vragen om zonwering

Met grote glaspartijen kan tijdens koudere periodes maximaal van de warmte van de laagstaande zon worden geprofiteerd. Is de winterzon te fel? Dan kan die gemakkelijk buiten worden gehouden, want met doekzonwering kan de zon het hele jaar door worden beheerst. 

In de zomermaanden bieden screens een hoge mate van bescherming tegen oververhitting, vooral omdat het felle zonlicht al wordt tegengehouden voordat het de ramen bereikt. Hierdoor kan het glas niet opwarmen, waardoor de temperatuur in huis de hele dag lang aangenaam koel blijft. 

Altijd een look op maat

Screens worden vaak beschouwd als de meest elegante en minimalistische zonweringoplossing op de markt. Helemaal toegespitst op de laatste trends in de architectuur zijn ze geschikt voor heel grote afmetingen. “Onze Lockscreen® INTEGRATED zal wat dat betreft niet teleurstellen met zijn maximale breedte tot 6 meter”, meent Femke Desmet, marketingverantwoordelijke bij BUILDING SHUTTERS. “De compacte kast wordt weggewerkt in de spouwmuur en voorzien van een volledig intrekbare onderlat is deze inbouwscreen het toonbeeld van onzichtbare elegantie. Een magnifieke oplossing voor zonwering bij grote glaspartijen.” 

“Ook is er een stijlvolle oplossing beschikbaar om screens te koppelen en zo de extremere afmetingen te overbruggen. Met de nieuwe koppelgeleider worden screens probleemloos aan elkaar gekoppeld, zonder dat het aanzien van de gevel wordt geschaad. De koppelgeleider staat garant voor een eenvoudige montage van de doekzonwering op de raamstijlen. Dit systeem kan worden toegepast bij zowel de Lockscreen® FRONT als de Lockscreen® INTEGRATED. Al met al een mooie oplossing voor een sobere en fraaie montage van screens bij grote raampartijen en vliesgevels.” 

‘Slim geplaatst, is tijd gewonnen’

“BUILDING SHUTTERS zet met zijn innovaties in op een snelle montage”, vervolgt Femke Desmet. “Zo ook met het plug-and-play-principe voor de doekbevestiging van de screens. Het zorgt ervoor dat het doek uitzonderlijk snel aan de doekbuis kan worden bevestigd, sneller dan met traditionele systemen. Wat verder bijdraagt aan een snelle montage is dat bestellingen volledig geassembleerd worden geleverd. Dat is enerzijds een grote kwaliteitsgarantie, anderzijds levert het veel tijdwinst en een groot gemak op voor de installateurs.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details