Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Screens verkopen zichzelf
Collectie Gibus.

Screens verkopen zichzelf

Dit type zonwering heeft een enorme vlucht genomen

Je zou kunnen zeggen dat de ritsscreen de laatste echte grote innovatie binnen de zonweringwereld is. Dit type zonwering bestaat nog niet zo lang, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit het assortiment van de zonweringspecialist, geholpen door de versnellende opwarming van de aarde en de klimaat- en de energiecrisis, waardoor natuurlijke koeling steeds belangrijker wordt. De ritsscreen is dan het perfecte antwoord.

Met (rits)screens wordt het thermische comfort in woon- en werkvertrekken aanzienlijk vergroot. Bovendien kan er lichthinder, zoals hinderlijke schitteringen in beeldschermen, mee worden voor­komen. Plus een besparing op de energiefactuur, want warmte die niet binnenkomt hoeft niet met energieverslindende en dus kostbare koelsystemen te worden afgevoerd. In de koude maanden daarentegen kan de zon – als ze tenminste niet hindert – juist worden toegelaten om op de kosten voor verwarming te besparen. Een geautomatiseerde, dynamisch besturing kan het effect van de screen­zonwering nog verder vergroten. 

De laatste ontwikkeling op het gebied van ritsscreen, waar vrijwel elke fabrikant/aanbieder zich mee profileert, is solar aandrijving. Net als de ritsscreen maakt ook de solar aandrijving een flitsende entree in de zonweringwereld. Het concept bestaat natuurlijk al langer, maar recent neemt het een enorme vlucht, ook voor screens. Andere nieuwigheden op het gebied van screens zijn een grotere focus op screens voor grotere ramen en montagegemak. Daar draagt solar aandrijving natuurlijk ook sterk aan bij. Met solar aandrijving hoeft er geen elektrisch installatiewerk meer te worden gedaan, geen breken en/of boren en dat scheelt natuurlijk. De zonweringspecialist kan de screenzonwering installeren, zonder dat bewoners van een huis of gebruikers van een gebouw thuis of aanwezig hoeven te zijn. Kan het makkelijker?  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details