Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Schlappi Markiezen: ‘Wij zijn de kwaliteitsnorm in markiezen en klaar om de stap naar een premium merkbeleving te zetten’
Markiezen in stemmig groen.

Schlappi Markiezen: ‘Wij zijn de kwaliteitsnorm in markiezen en klaar om de stap naar een premium merkbeleving te zetten’

Met de overname van Schlappi Markiezen, nu alweer vier jaar geleden, begon voor Dennis en Charlotte Schoormans het avontuur. “De eerste fase ligt nu achter ons”, zegt Dennis Schoormans. “We hebben ons marktaandeel uitgebreid en bestendigd. Het is nu tijd om de banden met onze dealers te intensiveren. We zijn klaar om partnerships aan te gaan, waarbij we exclusiviteit in het werkgebied van de dealer garanderen. Daartegenover verlangen we van de dealer loyaliteit en de positieve instelling om samen de markt te bewerken.”

Dennis Schoormans onder een horecamarkies met ingebouwde verlichting.

“Waar we naartoe willen, is een ‘premium merkbeleving’”, vervolgt Schoormans. “Online informeren en inspireren we de eindgebruiker, om hem of haar uiteindelijk naar de dealer in de regio te begeleiden. Dat doen we door gebruik te maken van Facebook, Instagram en natuurlijk onze – binnenkort vernieuwde – website. De klant kan een afspraak maken voor een bezoek aan onze inspiratieshowroom in Tilburg. Vervolgens koppelen we de klant aan een dealer in zijn regio. We gaan het dus echt samen met de dealer doen, een marktbenadering die totaal nieuw is voor Schlappi Markiezen.”

De showroom van Schlappi Markiezen in Tilburg.

Inspireren door innoveren

Schlappi Markiezen is volgens Schoormans dé autoriteit voor maatwerk markiezen in de Benelux. “Al bijna veertig jaar staat Schlappi Markiezen voor gepassioneerd vakmanschap en bieden wij het hoogste afwerkniveau en de meest kwalitatieve markies die op de markt verkrijgbaar is. Om die positie te houden, blijven we innoveren. Zo hebben we voor de zakelijke markt onlangs een nieuw verlichtingsconcept ontwikkeld. Normaal werd reclame, zoals de naam van de onderneming of een productnaam, op de volant van de markies gecommuniceerd. We hebben nu een concept ontwikkeld, waarbij een opschrift wordt uitgesneden uit het doek en verlicht!”

Een uitgespaarde en van achteren verlichte merknaam in de volant.

Dennis en Charlotte Schoormans constateren dat de buitenruimte voor onder andere de horeca en retailers in de foodsector sinds de uitbraak van het coronavirus nog belangrijker zijn geworden dan voorheen al het geval was. “Op een gegeven moment zag je dat er maar een beperkt aantal mensen in een winkel mocht worden toegelaten. De rest van de mensen moest buiten wachten. Deze ondernemers willen we inspireren – en ontzorgen – met een maximale beleving om de wachtenden te beschermen. Denk aan een markies die bestand is tegen weersinvloeden, eventueel voorzien van sfeerverlichting en/of bedrijfs- of productnaam. We zijn helemaal klaar om de ambitie van Schlappi Markiezen verder uit te bouwen!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details