Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Schlappi is trendsetter in horecamarkiezen
Verlichte bedrijfsnaam op de volant

Schlappi is trendsetter in horecamarkiezen

Voor elk terras een passende markies

Schlappi is met zijn markiezen net zo veelzijdig als de horeca zelf. Van een standaard markies tot een uitzetmarkies die een groot terras overdekt, Schlappi heeft het allemaal in huis.  

Welke markies het beste is voor een horecabedrijf bespreekt Schlappi samen met de ondernemer en de Schlappi-dealer. Na vaststelling van gegevens als bouwhoogte, maximale uitval en doorloophoogte, berekent Schlappi met een eigen automatische rekentool welk model en uitvoering het beste is. 

Maar de keuze voor de horecaondernemer gaat verder. Door continu te innoveren en meer mogelijkheden toe te voegen, loopt Schlappi voorop in horecaland. We zetten de belangrijkste noviteiten van Schlappi voor u op een rijtje: 

Een klapmarkies bij een horecazaak, voorzien van LED-verlichting en verlichte bedrijfsnaam op de volant.

Markies met ingebouwde verlichting

Aan de binnenzijde van de markies bouwt Schlappi subtiel dimbare LED-verlichting in. De lampjes zijn goed verdeeld over de markies, zodat er een evenwichtig lichtbeeld is. Doordat de verlichting dimbaar is, heeft de horecaondernemer de sfeer op het terras in eigen hand. LED-verlichting is bovendien energiezuinig en dus duurzaam. 

Markies met verlichte volant

Een markies is een reclamedrager bij uitstek! Het aanbrengen van logo en naam gebeurt op een ambachtelijke wijze door de reclameschilder van Schlappi. In het straatbeeld springt een horecazaak er door de markies direct uit. Nu Schlappi ook een markies heeft met een door een LED-paneel verlichte volant is dat effect bij donkerte extra sterk. De naam van de horecazaak wordt vanachter uitgelicht. Dat valt op!

Verlichtingsconcept

Op basis van een afgewogen verlichtingsconcept bouwt Schlappi vakkundig markiezen met ingebouwde verlichting en/of een verlichte volant. 

Doeken voor schaararmschermen met opdruk behoren ook tot de mogelijkheden.

Schlappi markiezen voor een mooi resultaat

Een markies brengt veel! Zeker met ingebouwde verlichting wordt er een gezellige sfeer op een horecaterras gecreëerd, waardoor er meer gasten komen die bovendien gemiddeld langer zullen blijven. Omdat een markies niet alleen beschermt tegen de zon, maar ook tegen regen en wind neemt ook het aantal terrasdagen toe. Factoren die zorgen voor extra omzet en een mooi resultaat voor de horecaondernemer.

Doeken voor schaararmschermen

Om een terras van forse afmetingen te overkappen, is een schaararmscherm de uitgelezen keuze. Schlappi maakt in de eigen fabriek geconfectioneerde doeken in formaten die uniek zijn in Nederland: tot een zeer groot XXXL-formaat. Het logo op een doek met een gigantische breedte- en uitvalmaat is natuurlijk een echte eyecatcher.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details