Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Sauleda lanceert new generation

Sauleda, de Spaanse producent van zonweringdoeken met meer dan honderd jaar ervaring, heeft meer dan drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling van zijn nieuwe New Generation collectie. “Het is een proces geweest met momenten van grote creativiteit, teamwork, enthousiasme en plezier, maar ook van grote inspanningen en opofferingen”, aldus algemeen directeur José Sauleda. “We hebben […]

16 december 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Sauleda, de Spaanse producent van zonweringdoeken met meer dan honderd jaar ervaring, heeft meer dan drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling van zijn nieuwe New Generation collectie. “Het is een proces geweest met momenten van grote creativiteit, teamwork, enthousiasme en plezier, maar ook van grote inspanningen en opofferingen”, aldus algemeen directeur José Sauleda. “We hebben nauwkeurig de trends geanalyseerd, gewerkt aan nieuwe ontwerpen en ook belangrijke marketinginspanningen gedaan.” 

Het resultaat is volgens José Sauleda een innovatieve doekcollectie met unieke doeken qua design en helderheid, zoals de deelcollecties Opera of Scotland, 28 nieuwe, zorgvuldig ontworpen en geselecteerde unikleuren, de deelcollectie Animals enzovoort. De grote verrassing van de nieuwe collectie is GREEN, het eerste doek dat de lucht zuivert door middel van fotokatalyse. Dat wil zeggen dat zowel een katalysator als licht wordt gebruikt om een chemische reactie te versnellen, in dit geval dus om de lucht te zuiveren. 

‘Het harde werk heeft zich geloond’

Sauleda brengt zijn nieuwe designs en catalogi, alsook de nieuwe naam en de nieuwe identiteit van de collectie nu naar buiten met de overtuiging dat ze niet alleen in thuisland Spanje, maar ook internationaal indruk zal maken. Tijdens het wordingsproces heeft het ontwerpteam van Sauleda steeds voor ogen gehad om zijn klanten en natuurlijk ook de eindgebruikers te verrassen met zijn nieuwe doekontwerpen en de New Generation catalogi. “Dat is het doel van de Sauleda New Generation collectie: de klanten en de markt verrassen met nieuwe mogelijkheden, zonweringspecialisten motiveren om innovatieve projecten te creëren, op een milieuvriendelijke en duurzame manier, om groei en concurrentiekracht te genereren”, stelt José Sauleda. “Altijd vanuit het vertrouwen op onze kennis van technisch textiel en de Sauleda kwaliteit.” 

Waarom New Generation?

Sauleda kijkt zelfverzekerd naar de toekomst constateert José Sauleda, enerzijds vertrouwend op de kennis en ervaring die honderd jaar geschiedenis met zich meebrengt, anderzijds vanuit de opwinding over de grote veranderingen die zich voltrekken. “Een nieuwe generatie kleuren, doeken, mensen, machines, technologie, klanten, afwerkingen, catalogi, ideeën… Een complete generatiewisseling die ons hele bedrijf en zijn omgeving beïnvloedt. Zonder de traditie te vergeten, het garen Sauleda verbindt met voorgaande generaties.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%