Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sauleda lanceert new generation

Sauleda lanceert new generation

Sauleda, de Spaanse producent van zonweringdoeken met meer dan honderd jaar ervaring, heeft meer dan drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling van zijn nieuwe New Generation collectie. “Het is een proces geweest met momenten van grote creativiteit, teamwork, enthousiasme en plezier, maar ook van grote inspanningen en opofferingen”, aldus algemeen directeur José Sauleda. “We hebben nauwkeurig de trends geanalyseerd, gewerkt aan nieuwe ontwerpen en ook belangrijke marketinginspanningen gedaan.” 

Het resultaat is volgens José Sauleda een innovatieve doekcollectie met unieke doeken qua design en helderheid, zoals de deelcollecties Opera of Scotland, 28 nieuwe, zorgvuldig ontworpen en geselecteerde unikleuren, de deelcollectie Animals enzovoort. De grote verrassing van de nieuwe collectie is GREEN, het eerste doek dat de lucht zuivert door middel van fotokatalyse. Dat wil zeggen dat zowel een katalysator als licht wordt gebruikt om een chemische reactie te versnellen, in dit geval dus om de lucht te zuiveren. 

‘Het harde werk heeft zich geloond’

Sauleda brengt zijn nieuwe designs en catalogi, alsook de nieuwe naam en de nieuwe identiteit van de collectie nu naar buiten met de overtuiging dat ze niet alleen in thuisland Spanje, maar ook internationaal indruk zal maken. Tijdens het wordingsproces heeft het ontwerpteam van Sauleda steeds voor ogen gehad om zijn klanten en natuurlijk ook de eindgebruikers te verrassen met zijn nieuwe doekontwerpen en de New Generation catalogi. “Dat is het doel van de Sauleda New Generation collectie: de klanten en de markt verrassen met nieuwe mogelijkheden, zonweringspecialisten motiveren om innovatieve projecten te creëren, op een milieuvriendelijke en duurzame manier, om groei en concurrentiekracht te genereren”, stelt José Sauleda. “Altijd vanuit het vertrouwen op onze kennis van technisch textiel en de Sauleda kwaliteit.” 

Waarom New Generation?

Sauleda kijkt zelfverzekerd naar de toekomst constateert José Sauleda, enerzijds vertrouwend op de kennis en ervaring die honderd jaar geschiedenis met zich meebrengt, anderzijds vanuit de opwinding over de grote veranderingen die zich voltrekken. “Een nieuwe generatie kleuren, doeken, mensen, machines, technologie, klanten, afwerkingen, catalogi, ideeën… Een complete generatiewisseling die ons hele bedrijf en zijn omgeving beïnvloedt. Zonder de traditie te vergeten, het garen Sauleda verbindt met voorgaande generaties.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details