Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sauleda: ‘Doeken voor bescherming tegen hitte en koude’
Sauleda wil emoties oproepen met heldere kleuren, modern design en trends.

Sauleda: ‘Doeken voor bescherming tegen hitte en koude’

“Sauleda zonweringdoeken zijn ademend, maar laten geen vocht en wind door”, zegt algemeen directeur José Sauleda. “Als het warm is lijkt het koeler, als het koel is lijkt het warmer.” Sauleda noemt een aantal karakteristieke eigenschappen van hun doeken: 

Kleurecht en weerbestendig – Solar Pro doeken zijn 100% in de massa gekleurd, waardoor ze niet verkleuren onder invloed van uv-straling en de kleurvastheid en weerbestendigheid voor lange tijd worden gewaarborgd. Bij gewone verfprocédés, waarbij het garen van de stof oppervlakkig wordt gekleurd en het pigment slechts oppervlakkig in de buitenlagen dringt, zal de kleur de tand des tijds veel minder goed doorstaan.

Laatste trends in design, kleuren en texturen – Sauleda wil emoties oproepen met heldere kleuren, modern design en trends: niet alleen zonweringdoek produceren, maar authentieke, inspirerende oplossingen voor binnen en buiten. “Kiezen voor een doek van Sauleda betekent de steun van een groot merk en de breedste catalogus op de markt”, meent José Sauleda. “In elk geval biedt Sauleda de oplossing die het best past bij de dagelijkse behoeften van de consument.” 

Energiebesparend – Geschikte zonweringdoeken verbeteren de energieprestatie van huizen en gebouwen, waardoor er tijdens de warme maanden minder koelenergie hoeft te worden gebruikt. 

Onderhoudsvriendelijk – De Sauleda Fabric Protector coating zorgt voor een barrière-effect door de doeken beter waterafstotend en vuilwerend te maken. De doeken behoeven daardoor weinig onderhoud. 

Duurzaam – Sauleda heeft de duurzaamheid van zijn doeken onderzocht. Op basis daarvan zijn de garantievoorwaarden geformuleerd. Na jaren van monitoren en testen door gerenommeerde laboratoria is gebleken dat Sauleda doeken langer meegaan dan de jaren die zijn vermeld in de garantievoorwaarden. “Daarom biedt Sauleda op zijn doeken een garantie tot tien jaar, uitgaande van een normale blootstelling aan de zon en andere atmosferische invloeden”, besluit José Sauleda.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details