Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
R+T digital zorgt voor nieuwe maatstaven

R+T digital zorgt voor nieuwe maatstaven

Daarvoor in de plaats is de R+T digital gekomen, van start gegaan in de week van maandag 22 februari en vervolgens open tot de start van de ‘echte’ R+T in februari 2022. Op een online beurs zie je niemand lopen, dus om het succes te meten, moeten we afgaan op de cijfers van Messe Stuttgart. Die zijn zeker niet slecht, want in totaal heeft de organisatie 22.000 bezoekers geteld.

“De R+T digital heeft als het tot nu toe grootste digitale event van de Messe Stuttgart voor nieuwe maatstaven gezorgd”, zegt directeur Roland Bleinroth. “Met meer dan 300 mensen hebben wij professioneel en met passie de live beurs omgezet naar een digitaal event om het wereldwijde netwerk van de R+T een hoogstaand informatieplatform te bieden.” 

De 22.000 bezoekers hebben vanuit maar liefst 121 landen bij de digitale beurs ingelogd. De meeste bezoekers uit Duitsland, Italië, de VS, China, Nederland, Polen en Spanje. Innovaties en nieuw producten zijn gepresenteerd op 299 virtuele beursstands van bedrijven uit 23 landen. 

Renson

Renson heeft op de R+T digital drie nieuwtjes gelanceerd. Twee daarvan zijn al in Z&R 1 voor het voetlicht gebracht, maar de derde nog niet. Dat zijn de zes design styles voor de Camargue die Renson in samenwerking met het gerenommeerde trendbureau Francq Colors heeft ontwikkeld. Met de tal van opties en accessoires kan de Renson dealer de eindgebruiker met de functionaliteiten van zijn overkapping helpen, met de design styles kan hij ze ook op het vlak van look and feel ondersteunen om de buitenkamer van zijn dromen te realiseren. De zes stijlen zijn: 

  • Earth Oasis – Warme, zuidelijke kleuren, texturen en materialen
  • Pure Essence – Licht en ruimte, met kalk-, zand- en natuurlijke wittinten
  • Idyllic Garden – Een warmgrijze structuur met een olijfgroene ondertoon
  • Spiritual Harmony – Een minimalistische stijl in een donker kleurenpalet
  • Tech Cocoon – Transparant wit met Fixscreens, Loggia panelen, glazen schuifwanden of gordijnen
  • Crystal Lounge – Strak en minimalistisch in zachtgrijs met wit

De R+T digital blijft open

Voor belangstellenden blijft het mogelijk om de R+T digital te bezoeken. Als dat opportuun is, zal Z&R in de loop van het jaar opnieuw aandacht aan de digitale beurs besteden. In Z&R 3 worden in ieder geval de winnaars van de R+T digital innovatieprijzen voorgesteld.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details