Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
ROMA: ‘My home is my – safe – castle’

ROMA: ‘My home is my – safe – castle’

“My home is my castle”, geldt welhaast voor iedereen constateert Toon van Osta, directeur van ROMA Benelux. “Binnen de vier muren van ons eigen huis, onze woning, brengen we een groot deel van ons leven door en voelen we ons goed en veilig. ROMA rolluiken dragen daaraan bij en hebben zich ondertussen al miljoenen keren bewezen in nieuwbouw en renovatie.”

Gesloten rolluiken zijn bovendien in staat om bij oude ramen het warmteverlies via de vensters met meer dan 35% te reduceren, constateert Van Osta. “En in de zomermaanden wordt de verzengende hitte buitengehouden, wat in alle seizoenen van het jaar ook voor het dievengilde geldt.” ROMA levert optioneel een veiligheidspakket aan voor zijn rolluiken. Verzwaarde en versterkte onderdelen, zekering van de montageschroeven en een rechtstreekse bevestiging van de startlamel op de as zijn enkele aanpassingen “die uw huis tot fort maken”, aldus Van Osta.

“Het is een feit dat een groot deel van de inbraakpogingen overdag plaatsvindt. Bewegingsmelders in combinatie met Tahoma, de smart home-techniek van Somfy, zorgen ervoor dat rolluiken automatisch sluiten en dat dit op de mobiele telefoon van de (hoofd)bewoner gemeld wordt. De intelligente RS100 IO motor van Somfy combineert extreem lage geluidswaarden met een softstop bij de eindposities voor een nog langere levensduur van het rolluik.”

Met de introductie in 2015 van de aluminium lamel PU34 biedt ROMA de mogelijkheid om met kleine rolluikkasten, grotere hoogtes te bereiken dan tot nu mogelijk waren. “Dat ROMA daarnaast het meest uitgebreide programma heeft op het gebied van inbouw is bekend”, besluit Van Osta. “Nu ook met een glazen borstwering voor Franse balkons. Kortom: er zijn rolluiken en er zijn ROMA rolluiken!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details