Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
ROMA heeft de bevestiging van de glazen valbeveiliging in de geleiderails van rolluiken, buitenjaloezieën of screens geïntegreerd

ROMA heeft de bevestiging van de glazen valbeveiliging in de geleiderails van rolluiken, buitenjaloezieën of screens geïntegreerd

Bij de eerste editie ooit van de R+T digital mocht een grote speler als ROMA – dat traditioneel groot uitpakt op de R+T – natuurlijk niet ontbreken. Op zijn virtuele beursstand heeft het bedrijf uit Burgau in Beieren zijn 40 jaar ervaring in de strijd geworpen om aan de vakwereld zijn laatste nieuwigheden te presenteren. Daaronder nieuwigheden op het gebied van rolluiken, buitenjaloezieën en screens die bezoekers gemakkelijk vanachter hun bureau konden aanschouwen. Gebleken is dat ook de virtuele beurs een uitstekend platform biedt voor gedachtenuitwisseling.

De glazen valbeveiliging gecombineerd met een rolluik.

Op de R+T digital heeft ROMA zich onder andere gefocust op de glazen borstwering voor Franse balkons, waar het bedrijf in het afgelopen jaar in Z&R ook al vaker aandacht heeft gevraagd. “De gebruiksmogelijkheden ervan zijn verder verruimd”, aldus directeur Toon van Osta van ROMA Benelux. 

Als op de verdieping ruiten van vloer tot plafond worden toegepast, is een valbeveiliging bij vensters onmisbaar. Daarvoor worden vaak metalen hekwerken gebruikt, maar ROMA kiest bewust voor een uitvoering uit glas. Niet in de laatste plaats uit esthetische motieven, zegt Van Osta. “Het kan natuurlijk ook met een metalen hekwerk, maar dat is minder fraai.” 

ROMA heeft de bevestiging van de glazen valbeveiliging heel slim in de geleiderails van rolluiken, buitenjaloezieën of screens geïntegreerd. Daarnaast kan ook insectenwering in hetzelfde systeem worden meegenomen. De hor sluit dan aan op de bovenkant van de glazen valbeveiliging, waardoor een gesloten geheel ontstaat die het insecten onmogelijk maakt om in de achterliggende ruimte binnen te dringen. Vanzelfsprekend kunnen alle elementen van het systeem in dezelfde kleur worden uitgevoerd. 

De combinatie met de valbeveiliging is verkrijgbaar voor alle ROMA rolluiken die tegen de gevel of op het raam worden gemonteerd, voor alle raffstores die tegen de gevel of op het raam worden gemonteerd, voor de Modulraffstoren van ROMA en voor de opbouwscreens PURO 2.XR-zip en PURO 2.XRK-zip. Vanaf het voorjaar van 2021 is het systeem ook voor de zipSCREEN.2 opbouwscreens leverbaar en kan dan systeembreed worden toegepast. 

Maar daar blijft het niet bij…

De klanten van ROMA en geïnteresseerden uit de branche konden op de virtuele stand van ROMA op de R+T digital behalve de valbeveiliging – met insectenwering – ook andere van innovaties op het gebied van rolluiken, raffstores en screens aanschouwen. 

Alle nieuwigheden zijn realistisch en aantrekkelijk op www.rt-expo.digital in het auditorium en door middel van filmbeelden gepresenteerd. Ook was het mogelijk om tijdens de beursdagen van de R+T digital tussen negen uur ’s morgens en vijf uur ’s middags middels een persoonlijke videochat met een ROMA verkoopadviseur van gedachten te wisselen over de ROMA producten.     


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details