Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson: ‘Zes designstijlen voor de Renson Camargue’
Crystal Lounge.

Renson: ‘Zes designstijlen voor de Renson Camargue’

Een tuinkamer, poolhouse, tuinpaviljoen of terrasoverkapping in eigen tuin wordt door velen gekozen in functie van comfort en beschutting tegen de weersinvloeden, zoals neerslag en overvloedige zonneschijn. Renson wil eindgebruikers een extra service bieden door hen ook het gebied van look and feel op weg te helpen om de ‘buitenleefruimte van hun dromen’ te realiseren, zeker als die dan perfect aansluit bij de trends van vandaag en morgen. Met zes designstijlen die materialen en kleuren optimaal op elkaar afstemmen, zet Renson hen op weg. Het bedrijf is hiervoor in zee gegaan met het gerenommeerde trendbureau Francq Colors. 

Idyllic Garden.

Met de talloze opties en mogelijkheden om de Camargue te personaliseren, komt het er op aan om het overzicht te bewaren en de juiste combinaties te maken om tot een geslaagd resultaat te komen, dat functionaliteit en design verenigt. De zes designstijlen kunnen u als installateur / verdeler helpen om uw klanten te inspireren, maar ook om eventuele keuzestress weg te nemen. Renson verwacht dat eindgebruikers er dankbaar voor zullen zijn dat ze in hun keuze worden geholpen. 

Tech Cocoon.

Wat het uiterlijk van een terrasoverkapping betreft – en dus ook van een Camargue – begint het meestal bij de lakkleur voor de constructie en de daklamellen. Maar ook de eventueel geïntegreerde Fixscreen doekzonwering of Loggia schuifpanelen kunnen qua type, materiaal en kleur op de rest worden afgestemd. Nieuw zijn de optionele buitengordijnen die Renson heeft ontwikkeld om perfect te passen bij de kleuren en uitstraling van elke designstijl. 

Renson geeft de zes designstijlen een beeldende omschrijving mee: 

Earth Oasis – “Onder een aardebruine terrasoverkapping met Fixscreens en Loggiawood schuifpanelen in warme, zuiderse kleuren waant de eindgebruiker zich op vakantie in eigen tuin. Dik geweven buitengordijnen met een ambachtelijke uitstraling zorgen voor de finishing touch.” 

Pure Essence – “Terug naar de essentie onder een overkapping in een zachte neutraal-beige kleur. Deze pasteltint kan worden doorgetrokken in de Fixscreen en Loggiascreen Canvas schuifpanelen met geweven doek. Verfijnd geweven buitengordijnen vervolmaken de dromerige sfeer.” 

Idyllic Garden – “Een warmgrijze structuur met olijfgroene ondertoon vormt de basis voor deze designstijl. Dezelfde schakeringen keren terug in de Fixscreens en buitengordijnen in twee tinten. Loggiawood panelen met lamellen in thermo-es maken het geheel af.” 

Spiritual Harmony – “Een tuinpaviljoen waarbij de zwartbruine basisconstructie in combinatie met hout en textiel extra verfijnd overkomt: daklamellen in een walnoot wooddesign, Loggiawood schuifpanelen of Fixscreens en Loggiascreen Canvas panelen met zwart-bruin geweven doeken.” 

Tech Cocoon – “De eindklant moet durven experimenteren met dynamische kleuren in meubilair en decoratie: de transparantie van een witte overkapping met Fixscreens, loggiapanelen, glazen schuifwanden of gordijnen leent zich daar als tijdloze basis perfect voor.” 

Crystal Lounge – “De kleur van de zachtgrijze constructie, gecombineerd met witte daklamellen keert terug in de Fixscreen doeken en de semi-transparante buitengordijnen. Strakke Loggialu Plano schuifpanelen doen de grenzen tussen buiten en binnen helemaal vervagen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details