Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson: Extra zijgeleider maakt Fixscreen Minimal geschikt voor elk type raam
WS geleiders voor zijdelingse montage.

Renson: Extra zijgeleider maakt Fixscreen Minimal geschikt voor elk type raam

Renson wil voor zijn Fixscreen Minimal voor een efficiëntere montage van zonwering op alle raamprofielen zorgen, zonder dat zonweringspecialisten per project zelf op zoek moeten naar een oplossing op maat. Met de komst van de nieuwe zijgeleider voor montage van doekzonwering op het raamkader – Z&R heeft daar al eerder over bericht – heeft Renson in 2022 voor elk type raam een passende zijgeleider in het Fixscreen Minimal assortiment. 

De nieuwe zijgeleider, herkenbaar aan de benaming Window Side of .WS, is de tweede in de rij zijgeleiders voor (zijdelingse) montage op het raamkader. Voor frontale montage op het profiel was er al het type .W voor frontale montage op het raamkader. Dat type is nu omgedoopt tot.WF, Window Front. Of een frontale of zijdelingse montage geschikter is, hangt af van het type raam. De .WF geleiders combineren volgens Renson perfect met zowel minimalistische als met standaard raamkaders, terwijl de .WS geleiders uitstekend matchen met slanke, steellook ramen en moderne, smalle (schuif)raamkaders, al dan niet in combinatie met (schuif)horren en/of Invisivent raamventilatieroosters. 

WF geleiders voor frontale montage.

Een geïntegreerde rubberdichting op de achterkant van de nieuwe Fixscreen Minimal zijgeleiders moet een slagregendichte montage op het raam garanderen. Omdat de geleiders standaard worden voorgeboord, kunnen ze voortaan sneller worden gemonteerd. 

Beide zijgeleiders zijn beschikbaar voor elk type doekkast (Small, Medium of Large), ook in combinatie met de base box M.W+ die ervoor zorgt dat doekkast en zijgeleiders van de Fixscreen Minimal zonwering 40 mm naar voor gebracht kunnen worden. Dat maakt de Fixscreen Minimal ook toepasbaar op ramen of deuren met een klink aan de buitenzijde, op minimalistische ramen met hun kenmerkende verstevigingsprofielen of om een schuifhor of een buitenschuivende raamvleugel achter de doekzonwering te laten passeren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details