Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rainbowsol: ‘Succesvolle zipscreen van Rainbowsol sinds kort ook in de Q-series verkrijgbaar’
De Q-100 zipscreen van Rainbowsol in Stargrey met houtaccent.

Rainbowsol: ‘Succesvolle zipscreen van Rainbowsol sinds kort ook in de Q-series verkrijgbaar’

“Als aanvulling op de bestaande en bewezen succesvolle zipscreen 100 heeft de zipscreen 125 hetzelfde, fraaie design als de 100”, aldus Robert Bosch. “De inmiddels geruime tijd leverbare zipscreen 100 gaat tot een breedte van 3,80 m en een hoogte van 2,60 m of met een breedte van 3,60 m tot een hoogte van 3,60 m. De zipscreen 125 kan tot maximaal 4,40 m breed bij 4,0 m hoog worden geleverd.” 

Deze zipscreens, die Rainbowsol zelf heeft ontwikkeld en ook in eigen beheer laat persen, hebben een afgeronde designkast van 100 of 125 mm. Door de aparte belijning van de kast is het volgens Bosch een esthetisch en fraai afgewerkt product met een geheel eigen gezicht. “De stevige aluminium kapsteunen worden na assemblage van de screen afgemonteerd met mooi vormgegeven, eveneens uit hoogwaardig aluminium gegoten, schroefloos gemonteerde afdekkappen.” 

“De zipscreens – uiteraard bedoeld voor de grotere oppervlakken – worden gemonteerd op elegante geleiders die zowel door de kamer als met behulp van de gebruikelijke klik-blokjes kunnen worden gemonteerd. Deze geleiders zijn slechts 40 mm breed, wat maar 10 mm breder is dan de standaard geleiders. De diepte is met 28 mm gelijk aan die van de standaard geleiders, waardoor het geheel elegant blijft ogen. Tegen een geringe meerprijs kunnen de zipscreens worden uitgevoerd met tweedelige, zogenaamde klik-geleiders.” 

Voor de aandrijving is gekozen voor motoren Somfy, standaard met schakelaar en tegen meerprijs in RTS- of IO-uitvoering. De zip­screens van Rainbowsol zijn, behalve in de Limited Edition uitvoering, leverbaar in technisch zilver, wit en roomwit en optioneel in elke RAL kleuren.” 

Opvulprofiel

Voor zowel de standaard screens als de zipscreens heeft Rainbowsol een opvulprofiel waarmee op eenvoudige en esthetisch wijze de benodigde voorsprong kan worden gerealiseerd. 

Zipscreen Limited Edition in Sparkling Black

De zipscreens van Rainbowsol zijn behalve in technisch zilver, wit en roomwit ook – en zonder meerprijs – leverbaar in de Limited Edition uitvoering. In deze uitvoering worden de screens afgewerkt in de inmiddels bekende kleuren antracietgrijs structuur, Stargrey structuur (RAL 9007) en Sparkling Black structuur. 

Screen-85 Limited Edition in Sparkling Black

Naast de zipscreens in de Limited Edition uitvoering is ook de Screen-85 in de Limited Edition-uitvoering verkrijgbaar. Ook voor deze screenvariant geldt dat hij zonder meerprijs kan worden uitgevoerd in de nieuwe structuurlak Sparkling Black. 

Zipscreen Q-100

Als uitbreiding van het bestaande assortiment heeft Rainbowsol een nieuwe screen ontwikkeld die deel uitmaakt van de geheel nieuwe Q-series die naast deze ZIP-screen ook een uitvalscherm en twee knikarmschermen omvat. “De zipscreen Q-100 is een zeer modern en eigentijds, strak vormgegeven screen die uiteraard ook standaard leverbaar is in dezelfde kleuren als de zipscreen 100 en 125”, zegt Robert Bosch. “Deze zipscreen Q-100 kan worden gepersonaliseerd met een fraaie aluminium sierstrip in onder andere rvs en houtlook.” De screen wordt aangedreven en bestuurd met Somfy. 

Solar screen

Hoewel de beschikbare motoren en dito – al dan niet geïntegreerde – accupacks nog niet voor alle uitvoeringen van de (zip)screens geschikt zijn, heeft Rainbowsol al een aantal projecten met solar motoren geleverd, vertelt Bosch. “Mocht een dealer geïnteresseerd zijn dan kan hij of zij op verzoek – na beoordeling op geschiktheid van de gevraagde combinatie – een aanvraag indienen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details