Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rainbowsol stelt voor: De modern en uniform vormgegeven productlijn Q-series

Rainbowsol stelt voor: De modern en uniform vormgegeven productlijn Q-series

Dat Rainbowsol goed is in het ontwikkelen van concepten, heeft de succesvolle Limited Edition productlijn bewezen. Voor het seizoen 2019 breidt de zonweringfabrikant uit Leerdam zijn assortiment uit met een compleet nieuw concept onder de noemer Q-series. Dat bestaat uit maar liefst vier productlijnen.

Het nieuwe concept omvat een aantal producten in een strak en ultramodern design dat aansluit bij de hedendaagse smaak en moderne bouwstijlen. Maar de producten uit de Q-series zijn ook uitstekend geschikt om als contrasterend element te worden gecombineerd met klassieke bouwstijlen. 

Concept
Het concept omvat de volgende onderdelen: 

  • Tweebuis knikarmscherm Q-230 met een maximale breedte x uitval van 5,50 x 3,00 m. 
  • Zelfdragend knikarmscherm Q-240 met een maximale breedte x uitval van 6,5 x 3,5 m. 
  • Uitvalscherm Q-105 met een maximale breedte x uitval van 5,00 x 1,30 m. 
  • Zipscreen Q-100 met een maximale breedte x hoogte van 3,60 x 3,60 m. 

 

Al deze producten: 

  • hebben het ultramoderne, strakke Q-series design, 
  • zijn leverbaar in vijf standaard kleuren, waaronder de immer populaire structuurlakken antraciet, Stargrey en Sparkling Black, 
  • kunnen naar eigen smaak worden gepersonaliseerd met een unieke inlay in RAL 9001, RAL 9010, antraciet structuur, Stargrey structuur, Sparkling Black structuur, Brusched Stainless Steel en Woodlook, waardoor 35 unieke combinaties kunnen worden gemaakt. 

 

Daarnaast kunnen de beide knikarmschermen optioneel worden uitgevoerd met led-verlichting Warm White (3000 K) over de gehele breedte van het scherm. De verlichting kan worden gedimd met een Somfy IO-ontvanger. De bijbehorende elektronica is volledig in het scherm geïntegreerd. 

Q-series

Zelfdragend knikarmscherm Q-240.

 

Commerciële ondersteuning
Rainbowsol kiest ervoor om groot uit te pakken met Q-series. De producten komen in eerste instantie exclusief beschikbaar voor een geselecteerde groep zonweringspecialisten. Dealers die de producten in hun assortiment willen opnemen, worden door Rainbowsol commercieel ondersteund. Daarvoor is onder andere een exclusieve catalogus beschikbaar. 

Belangrijk voor Rainbowsol is dat het Q-series concept zich niet alleen kenmerkt door zijn moderne design en uitstraling. Het is daarnaast – zoals men van Rainbowsol gewend is – een concept is dat door zijn betaalbaarheid beschikbaar is voor een breed publiek. Mede daardoor kan het voor veel zonweringdealers een aantrekkelijke aanvulling op het assortiment zijn, naast de al bestaande en nog steeds succesvolle Limited Edition lijn. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details