Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rainbowsol:  ‘Rolluiken Limited Edition óók succesvol in Sparkling Black’

Rainbowsol: ‘Rolluiken Limited Edition óók succesvol in Sparkling Black’

“In het segment mini-rolluiken biedt Rainbowsol alweer enige tijd succesvol de rolluiklijn Limited Edition aan, onder andere in de gewilde kleur Stargrey, RAL 9007 structuur”, vertelt Robert Bosch van Rainbowsol. “Dit rolluik hebben we ontwikkeld om de lijn Limited Edition producten te completeren die zijn uitgevoerd in een exclusieve structuurlak in antracietgrijs, Stargrey en onze nieuwe kleur Sparkling Black.”

De Limited Edition rolluiken onderscheiden zich volgens Bosch doordat de drie exclusieve structuurlakken op een heel zware, geëxtrudeerde driedelige kast en bijpassende geleiders met borstels worden toegepast, gecombineerd met drie exclusieve lamellen in speciale, bijpassende kleuren. De rolluikkasten in de Limited Edition serie zijn zowel in een afgeschuinde als in een ronde uitvoering leverbaar. “Superieure kwaliteit en uitstraling die het, ondanks het iets hogere prijsniveau, goed doet in het assortiment”, aldus Bosch.

Verbeteringen

Vanaf dit seizoen heeft Rainbowsol een aantal verbeteringen in zijn rolluikenaanbod doorgevoerd. De basislamel voor het type Populair is de MY 442. Daarnaast is de HK 842 (RS 42) van heroal in het assortiment opgenomen. “Voor alle rolluiken van Rainbowsol wordt onze rolluikkast met gepatenteerde scharnierverbinding toegepast”, licht Bosch toe. “Die is niet alleen fraai is om te zien, maar vooral ook erg montagevriendelijk omdat de voorkap in de bovenkap scharniert en hierin ook direct blijft hangen. Daardoor zijn er ook geen extra schroeven in de voorzijde van de kap meer nodig.”

Rainbowsol heeft naast de Limited Edition rolluiken nog vier types rolluiken in zijn assortiment. Ze verschillen hoofdzakelijk door de maximaal toepasbare breedte van het rolluik:

Het basisrolluik Populair is uitgerust met de verbeterde lamel MY 442 die tot 3,80 m breed kan worden toegepast. De gerolvormde, op 45° afgeschuinde kast is leverbaar in tien kleuren, in de kastmaten 150, 165, 180 en 205 mm.

Het heroal HK 842 (RS 42) rolluik dat tot een breedte van 3,60 m gaat. Ook bij deze rolluiken is weer dezelfde kastkeuze mogelijk. De lamellen zijn leverbaar in acht kleuren.

Het Mini E rolluik (RS 38) met een pantser uit heroal RS 38 (Mini E) lamellen, leverbaar in negen kleuren. De maximale breedte van het RS 38 rolluik is 3,80 m. Alle minirolluiken kunnen optioneel worden uitgevoerd met een ronde kast en eventueel dito geleiders. Ronde kasten zijn uitsluitend leverbaar in de kastmaten165 en 205 mm.

Het Jumbo rolluik voor de grotere oppervlaktes en voor rolpoorten. Het heeft een kast van 255 of 300 mm en is leverbaar in zeven kleuren. De speciale, extra stevige geleiders zijn 85 mm breed, in plaats van de gebruikelijk 53 mm. De stevige en stabiele lamel heeft een dekbreedte van 55 mm en is leverbaar in zes kleuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details