Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Rainbowsol: ‘De terrasoverkapping Fiësta is uniek in zijn klasse’

Fiësta-in-aparte-vorm-3

22 september 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Onder de naam Fiësta brengt Rainbowsol al vele jaren een eigen terrasoverkapping op de markt. “Het is een geheel eigen ontwerp met een aantal aantrekkelijke, nieuwe extra’s”, aldus Robert Bosch van Rainbowsol. 

De Fiësta wordt standaard geleverd in krasvaste antracietgrijze structuurlak, alsmede in de speciale structuurlak Stargrey (RAL 9007 structuur), in roomwit zijdeglans (RAL 9001) of de populaire uitvoering in Sparkling Black. 

De Fiësta kan ook in aparte vormen worden uitgevoerd.

Variabel in maatvoering en hellingshoek

De Fiësta is in zowel een polycarbonaat-uitvoering (maximale uitval 5 m) als in een uitvoering met glas (maximale uitval 4 m) verkrijgbaar. De maximale vrije overspanning in de polycarbonaat-uitvoering is 6 m bij een maximale uitval van 4 m, in de uitvoering met glas 5 m bij een maximale uitval van 3,5 m. Bij Rainbowsol constateert men al geruime tijd een toenemende voorkeur voor de Fiësta met glas. 

De Fiësta wordt altijd in maatwerk uitgevoerd, zowel in de breedte- als in de dieptemaat. “Door het vernuftige systeem met kantelprofielen, kan het dak in een hellingshoek tussen 5 en 20 graden worden geplaatst”, licht Bosch toe. “Door de zorgvuldige werkvoorbereiding in de fabriek is het plaatsen een relatief eenvoudige aangelegenheid, waarbij er tijdens de montage op locatie weinig tot geen aanpassingen gedaan hoeven te worden.” 

‘Veilig en montagevriendelijk’

De optionele ledverlichting, die door middel van handige kliklijsten onder de liggers kan worden gemonteerd, is standaard in een dimbare uitvoering verkrijgbaar. “Doordat de spots al in de kliklijsten zijn gemonteerd, hoeven er dus geen gaten meer in de liggers te worden geboord, wat de stabiliteit en veiligheid van het dak ten goede komt”, benadrukt Bosch. 

De Fiësta kan worden uitgebreid met een aantal opties zoals, glazen schuifpanelen, aluminium schuttingdelen en zonwering voor zowel op als onder het dak. Daarnaast zijn er ook zipscreens als afsluiting van zij- en voorkanten leverbaar. “Een heel compleet programma dus waar de dealer bij de veeleisende consument van tegenwoordig mee voor de dag kan komen”, concludeert Bosch. “Bovendien zorgt de flexibiliteit van het systeem ervoor dat de vakman de Fiësta ook in afwijkende uitvoeringen kan plaatsen. Kortom, een alleskunner in het segment betaalbare terrasoverkappingen!”   υ

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details