Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Raamdecoratie van jaloezie tot gordijn’
De nieuwste loot aan de Luxaflex®-stam zijn de Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen.

‘Raamdecoratie van jaloezie tot gordijn’

“De keuze aan binnenzonwering en raamdecoratie is inmiddels enorm”, zegt Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. “In de afgelopen jaren zijn er steeds meer productgroepen toegevoegd. Dus we zetten graag even op een rijtje wat Luxaflex® te bieden heeft!” 

Horizontale jaloezieën uit aluminium en hout

De originele Luxaflex® aluminium jaloezieën, zijn leverbaar in de vijf lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en 70 mm. In de lamelbreedtes 25 en 35 mm zijn ze ook beschikbaar voor dakramen, in de lamelbreedtes 16 en 25 mm voor draai-kiepramen en er is ook een uitvoering geschikt voor badkamers. De collectie Houten Jaloezieën omvat, naast echt hout, ook een collectie met bamboe lamellen en houtlook in kunststof, voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. 

Shutters

De Luxaflex® collectie omvat ook houten shutters in geverfde en gebeitste afwerking. Luxaflex® Shutters zijn verkrijgbaar in de kwaliteiten Essentials, Supreme en Elements Shutters. Elements Shutters zijn uit kunststof, waardoor ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals badkamer of keuken. 

Plissé en Duette® Shades

Zoals bekend vouwen Plissé Shades – ook wel plissé gordijnen – zichzelf op als ze worden geopend. Duette® Shades hebben twee lagen stof met een honingraat structuur en zijn daardoor geluid- en warmte-isolerend. “Sinds Luxaflex® de Duette® Shades in Nederland heeft geïntroduceerd, zijn ze uitgegroeid tot een van de meest populaire producten voor het raam”, constateert Silvia Jagtenberg. “Duette® en Plissé Shades kunnen behalve voor standaard ramen ook exact op maat worden toegepast voor serres, ramen met speciale vormen, dakramen of draai-kiepramen.” 

Verticale jaloezieën

De Luxaflex® Verticale Jaloezieën hebben stoffen lamellen van 89 en 127 mm breed. Een aantal stoffen is Cradle to Cradle-, GreenGuard- of OEKO-TEX®-gecertificeerd. Ook zijn er lamellen van aluminium – 70 en 89 mm breed – en kunststof – 52 tot 127 mm breed – leverbaar. 

Rolgordijnen, Twist® Rolgordijnen Silhouette® Shades en Luxaflex® LightLine®

Voor zijn rolgordijnen biedt Luxaflex® een breed aanbod aan stoffen, onder andere variërend van transparant tot verduisterend. “Het is ook mogelijk om in de collectie rolgordijnen te kiezen voor geavanceerde, duurzame stoffen”, zegt Silvia Jagtenberg. Twist® Rolgordijnen zijn een aparte categorie. Ze bestaan uit twee lagen stof waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Die banen kunnen langs elkaar heen bewegen om verschillende effecten te bereiken. 

Silhouette® Shades van Luxaflex® zijn eigenlijk jaloezieën van stof. De stoffen lamellen van 50 of 75 mm breed bevinden zich tussen twee lagen transparante stof. 

De nieuwste loot aan de Luxaflex®-stam zijn de Luxaflex® LightLine® Rolgordijnen. Het duurzame materiaal uit 35% polyester en 65% poly­propyleen, waaruit deze rolgordijnen zijn gemaakt, is bestand tegen vocht, warmte en zonlicht. 

Gordijnen en Vouwgordijnen

De collectie gordijnstoffen van Luxaflex® omvat ruim 120 stoffen en tal van kleuren en weefsels. Luxaflex® Vouwgordijnen geven een bijzondere uitstraling aan het interieur. Optioneel kan het stof van het vouwgordijn worden gevoerd, waardoor het verduisterend wordt. De collecties gordijnen en vouwgordijnen kunnen prima worden gecombineerd.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details