Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Qua kleur ton sur ton afgestemd

Qua kleur ton sur ton afgestemd

De designschermen MX-3 en 970 van markilux bieden kleurmogelijkheden, die individueel configureerbaar zijn en het karakter van de producten benadrukken.

 Twee designschermen, twee manieren om je huis een persoonlijke touch te geven. Want zonweringspecialist markilux biedt zijn nieuwe cassettescherm MX-3 en het meervoudig bekroonde model 970 in talrijke kleurenvarianten aan. Daarbij kan de consument kiezen uit krachtig accentuerende kleuren of een non-colour uitvoering.

Wij leven in tijden waarbij het individu zich in zoveel mogelijk dingen in het leven wil onderscheiden van de massa. Producten die individueel kunnen worden vormgegeven zijn daarbij populair. Zo biedt markilux een productprogramma aan, dat de consument in staat stelt om een scherm van een persoonlijke touch te voorzien. Daarbij zijn met name de kleuren belangrijk. Want daarmee kun je ruimtes, binnen evengoed als buiten, breedte, energie en een eigen stijl geven.Met de designschermen MX-3 en 970 heeft het bedrijf speciale kleurmogelijkheden in de aanbieding voor zijn klanten, die naast de stoffencollectie nu ook het individualiseren van het schermframe mogelijk maakt.“Beide schermen kunnen ton sur ton worden vormgegeven”, zegt Christiane Berning afdelingshoofd Marketing en Business Development bij markilux. Ze verklaart: “We hebben twee verschillende concepten ontwikkeld die passen bij het ontwerp. Afhankelijk van het model kan men kiezen uit levendige kleuren of non-colour-tinten.“

Designschermen

Bij de MX-3 zet kleur de toon
Het nieuwe cassettescherm MX-3 zet daarbij het kleurenoffensief in. Zo is het rondom lopende frontpaneel en bijbehorende zijblende onder anderen in geel / groen, zwavelgeel, rood / oranje, verkeersrood of purperviolet te verkrijgen. Deze krachtige kleuren moeten het gebogen ontwerp van het scherm nog meer benadrukken. “Drie andere, neutrale kleuren voor de blendes onderstrepen de afgeronde vorm een beetje discreter”, zegt mevrouw Berning. Ook het frame is qua kleuren neutraal gehouden en wel in de zeven standaardkleuren van het scherm. Deze combinatie van levendige en rustige kleuren vormen samen de “special architecture edition” van het model.Het bijzondere van de uitvoering: Het zonweringdoek past ton sur ton bij de kleur van het frontpaneel.Want met name voor architecten is het soms belangrijk om objecten qua kleuren uniform vorm te kunnen geven. Dit geldt in dezelfde mate voor sommige consumenten. De dessins van de doeken zijn hiervoor afkomstig uit de markilux doekcollectie 2018. Christiane Berning vervolgt:  “Wanneer men het eenvoudiger wil hebben, kan men frame en frontpaneel ook alleen in de standaardkleuren kiezen. Die zijn vrij te combineren.” Daarnaast biedt de fabrikant de service “Colour on demand” aan, voor een volledig te individualiseren scherm. Doek en behuizing zijn dan tegen een meerprijs in andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

Designschermen

Non-Colour benadrukt het ontwerp van de markilux 970
Het model 970 houdt zich daarmee, voor wat de kleuren betreft, een beetje op de achtergrond. De hoekige cassette en frontpaneel worden bij dit scherm vanaf nu in de zeven standaardkleuren gehouden, die bij de MX-3 voor het frame in aanmerking komen. Daarom domineren non-colour-tinten in grijs, beige, bruin en antraciet. Alle zeven kleuren voor paneel en behuizing mogen echter vrij gecombineerd worden. “Met deze ingetogen kleurkeuze willen we de rechtlijnige, gereduceerde vorm van het model, die bij een puristische bouw en inrichting past, uit laten komen”, zegt mevrouw Berning. Maar ook voor dit scherm zijn er kleuropties, die ton sur ton harmoniëren. Zo kan men het frontpaneel krijgen in de drie geanodiseerde kleuren zilver, lichtbrons en zwart met geborstelde elegante iriserende uitstraling en daarbij qua kleuren passende doeken. Christiane Berning benadrukt: “Op die manier straalt elk van de beide schermen iets heel eigens uit en spreekt daarmee verschillende groepen klanten met hun eigen voorliefdes voor ontwerp en kleuren aan.”

Designschermen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details