Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Prostor lanceert een Covid-19 beschermend scherm

Prostor lanceert een Covid-19 beschermend scherm

Prostor is een Belgische fabrikant van innovatieve parasolsystemen voor zowel de particuliere gebruiker als voor professionelen. Elke parasol draagt het label “Belgian Made”, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Die topkwaliteit wordt gecombineerd met een stijlvol design en een heel gebruiksvriendelijke functionaliteit.

Covid-19

De horeca is momenteel druk bezig met het analyseren van hoe om te gaan met de sociale afstandsregel voor hun terrassen, zodat ze onmiddellijk weer kunnen openen wanneer de Covid-19-maatregelen verder afzwakken.

Prostor heeft een ‘Covid-19’ beschermend scherm ontwikkeld dat zowel het sociale karakter als de gezelligheid van een terras omarmt. Hierdoor kan de horeca zaak de gezondheid van de klant bewaken en meteen ook de terrasoppervlakte optimaliseren. Klanten hoeven immers geen 1.5 meter van elkaar te zitten wanneer dit mooi ogend doorschijnend scherm hen scheidt.

PROSTOR P6 – Covid-19 veilig

De Prostor P6 is het ongeëvenaarde paradepaardje in de PARASOL wereld. Met tot wel 4 parasols op één paal stelt deze schaduwoplossing u in staat om te voldoen aan de verschillende wensen van uw klanten: zon en schaduw op hetzelfde terras.

Het Covid-19 beschermend scherm rits je eenvoudig op de zijkant van het doek. De onderkant van het scherm kan met het meegeleverde oog en haak aan de paal worden bevestigd.

Met het gepatenteerde vederlichte ‘One Move System’ kunt u de paraplu openen / sluiten zonder veel kracht te gebruiken.

Op een koude nacht zet je eenvoudig de verwarming (en) en dimbare led (s) aan om de perfecte sfeer te creëren.

Net zoals alle andere Prostor modellen is de PROSTOR P6 vervaardigd uit duurzame materialen en verkrijgbaar in verschillende kwalitatieve doek- en framekleuren.

De PROSTOR P6 is in verschillende afmetingen beschikbaar en kan tot 38m² schaduwplezier bieden.

Prostor heeft jarenlange ervaring in de zonweringssector, exporteert wereldwijd en focust zich in hoofdzaak op de betere horecazaak met zijn betaalbare, maar uiterst kwalitatieve parasols. Raadpleeg de website www.prostor.be voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details