Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Projectbesturingen voor zonwering is werk voor experts

Projectbesturingen voor zonwering is werk voor experts

ADVISEREN, INSTALLEREN, INREGELEN EN BEHEREN

In de utiliteit wordt de zonwering van een utiliteitsgebouw meestal (vol)automatisch bediend door een projectbesturing. Omdat zonwering steeds vaker onderdeel uitmaakt van een gebouwbeheersysteem brengt de (project)besturing ervan veel vraagstukken met zich mee. Het is complexe materie, die in veel gevallen ICT-gerelateerde uitdagingen kent. Daarvoor is kennis nodig die vaak niet aanwezig is bij zonweringbedrijven, gebouwbeheerders of partijen die werken aan de schil van een gebouw.

Om deze partijen te helpen is Driekleur-Besturingen opgericht. “Wij hebben de expertise om over projectbesturingen voor zonwering te adviseren en ze vervolgens te installeren, in te regelen en te beheren”, zegt Business Manager Jan Smit van Driekleur-Besturingen. “We doen dat niet onder onze eigen naam, maar onder de vlag van het bedrijf dat ons inhuurt.” Driekleur-Besturingen werkt met gecertificeerde E-installateurs en monteurs die hun wortels in de zonweringbranche hebben. Door goed samen te werken, wordt de scheiding tussen de disciplines elektrotechniek, ICT en zonweringtechniek weggenomen.

Slim beheer op afstand

Veel storingen kunnen worden voorkomen door slim beheer op afstand. Driekleur-Besturingen kan projecten via de Cloud monitoren en beheren. Op deze manier kunnen klachten van eindgebruikers worden voorkomen of snel worden opgelost en kan schade aan zonwering worden beperkt.

Driekleur-Besturingen spreekt de taal van de gebouwbeheerder en van de installateur. “Snel en efficiënt samenwerken, zorgt voor besparing van kosten en voorkomt ergernis en oponthoud”, aldus Smit. Inmiddels hebben diverse zonweringfabrikanten de weg naar Driekleur-Besturingen gevonden. Er zijn al mooie partnerschappen aangegaan met Sunmaster Nederland BV en Roma Benelux. “Partijen die interesse hebben in wat Driekleur-Besturingen voor hun bedrijf of gebouw kan betekenen, kunnen graag contact met ons opnemen”, besluit Smit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details