Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Profiteren van de buitenruimte van een horecazaak’
De bioklimatologische terrasoverkapping Twist met Glisse glazen deuren en geïntegreerde ledspots.

‘Profiteren van de buitenruimte van een horecazaak’

Het Italiaanse Gibus ontwerpt en produceert pergola’s en zonneschermen die wereldwijd worden afgezet. Het streven is erop gericht om buitenruimtes ten volle tot hun recht te laten komen, waarbij zo veel mogelijk van de zon wordt geprofiteerd, maar hinder waar mogelijk moet worden vermeden. Om de buitenruimtes van horecabedrijven te verbeteren, hanteert Gibus een werkwijze, waarbij ze zeven voordelen van hun producten – terrasoverkappingen én zonneschermen – voor het voetlicht brengen: voor alle seizoenen, flexibel, inpasbaar, maatwerk, design, expansiemogelijkheden, tijdelijk. Een overzicht met toelichting van Martijn Westenbrink, de Managing Director van Gibus Nederland. 

Gekoppelde Gibus bioklimatologische terrasoverkappingen.

Voor alle seizoenen

“Gibus ontwerpt zijn pergola’s en bioklimatologische pergola’s om maximale bescherming te bieden onder verschillende klimatologische omstandigheden. Dat kan door het geavanceerde technische ontwerp en het gebruik van resistente en gecertificeerde materialen. De verschillende accessoires die we aanbieden – ledverlichting, afsluitingen voor de zijwanden, verwarming enzovoort – maken het mogelijk om de terrasoplossingen van Gibus 365 dagen per jaar te gebruiken. Daardoor bieden we horecaondernemers de mogelijkheid om hun buitenruimte niet alleen tijdens de warme seizoenen te gebruiken, maar het hele jaar door.” 

Flexibel

“Gibus-producten worden op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Daardoor kan een overdekte buitenruimte worden gecreëerd die perfect past in de bestaande structuur. Dankzij onze technische afdeling, die zich mede toelegt op het beheer van speciale projecten, is het mogelijk om zelfs de meest specifieke ontwerpen voor horecaondernemers te maken. Daardoor kunnen ook horecaoverkappingen met onconventionele vormen en/of in volledige harmonie met de architectuur worden gerealiseerd.” 

De bioklimatologische terrasoverkapping Twist met beglazing Glisse en geïntegreerde RGB ledstrips.

Inpasbaar

“Dankzij het brede scala aan terrasoverkappingen kan Gibus voldoen aan uiteenlopende functionele, architecturale en landschappelijke eisen. De producten kunnen in welhaast elke situatie worden geïntegreerd: ze kunnen veelal moeiteloos worden ingepast in bestaande structuren, maar er kunnen ook nieuwe ruimtes met een heel eigen karakter mee worden gecreëerd om gasten te ontvangen.” 

Maatwerk

“Gibus-producten zijn intelligent ontworpen, zodat ze aan de hoogste dimensionele eisen voldoen. Alle Gibus-terrasoverkappingen zijn modulair, wat betekent dat ze kunnen worden gekoppeld. Theoretisch kunnen dus overkappingen van oneindige afmetingen worden gerealiseerd.”

Design

“Een belangrijke eigenschap van de producten van Gibus is dat ze technologie en design perfect met elkaar verbinden. Doel is om producten te creëren die een meerwaarde zijn voor de architectuur waarin ze worden geïntegreerd en die tegelijkertijd door hun tot in het kleinste detail doordachte ontwerp ook functioneel zijn en eindgebruikers een maximaal comfort garanderen.” 

Expansiemogelijkheden

“Als de binnenruimte van een horecagelegenheid onvoldoende ruimte biedt om de onderneming tot volle bloei te laten komen, kan mogelijk de buitenruimte worden gebruikt. Met overkappingen van Gibus kan de horecaondernemer de beschikbare ruimte uitbreiden om – ook als de weersomstandigheden niet optimaal zijn – meer gasten te kunnen ontvangen.” 

Knikarmscherm TXT met geïntegreerde ledspots.

Tijdelijk

“Niet alle horecabedrijven kunnen permanent gebruikmaken van de buitenruimte. Bijvoorbeeld bij gebouwen in historische stadscentra mogen vaak geen overkappingen worden geplaatst en moeten andere manieren worden gebruikt om een terras te overdekken. Hiervoor heeft Gibus technisch hoogwaardige, design knikarmschermen in het assortiment die perfect integreren in de gevel en in ingeklapte toestand welhaast ‘verdwijnen’.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details