Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Polyclose verplaatst naar najaar. Het kon bijna niet uitblijven…

Polyclose verplaatst naar najaar. Het kon bijna niet uitblijven…

De organisatie van Polyclose had het zo mooi bedacht. De editie 2022 van Polyclose moest een bijzondere editie worden. Niet alleen omdat de beurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek voor de twintigste keer op de kalender stond, maar ook omdat het de eerste grote vakbijeenkomst na de coronapandemie zou zijn. Maar helaas, het kon bijna niet uitblijven. Nadat Heimtextil en de R+T al waren gesneuveld, moest ook Polyclose eraan geloven. Maar de Belgen blijken een standvastig volkje. Uitstellen, allez dan, maar van afstel kan geen sprake zijn!

Eind vorig jaar, toen er een beslissing moest worden genomen om de beurs op de geplande dagen eind januari wel of niet te laten doorgaan, was de onzekerheid over de verspreiding van het coronavirus – en over de op dat moment nieuwe Omikronvariant – nog groot. Dat de nieuwe variant besmettelijker was dan eerdere varianten was al bekend, nog niet zeker was hoe het ziekteverloop zou zijn. Inmiddels blijkt dat milder, maar toen had de beursorganisatie van Polyclose al moeten beslissen om de jubileumeditie van Polyclose te verplaatsen. De beurs zal volgens planning nu worden gehouden van 31 augustus tot en met 2 september 2022. Plaats van handeling blijft uiteraard Flanders Expo in Gent.

De organisatie van Polyclose is er steeds van overtuigd geweest dat de beurs veilig zou kunnen plaatsvinden, ook in januari, maar de onzekere vooruitzichten maakten de organisatie van de driedaagse vakbeurs voor aanvang van het seizoen desondanks onmogelijk.

“Dat wij in deze onzekere periode toch konden rekenen op zoveel interesse van exposanten en bezoekers, sterkt ons in het vertrouwen dat de beurseditie eind augustus begin september een groot succes zal worden!”, aldus de beursorganisatie in een persbericht. Voor het eerst sinds lange tijd zullen branchepartners innovaties dan weer met eigen ogen kunnen ontdekken, elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken en deals kunnen sluiten met professionals uit heel Europa.

Professionele bezoekers die al in het bezit zijn van een toegangsbadge voor januari kunnen daar bij hun bezoek in augustus/september gebruik van maken. Belangstellenden die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan Polyclose, maar nog geen toegangsbadge hebben, zullen zich op tijd alsnog kunnen registreren. Daarvoor zal de organisatie van Polyclose in de komende maanden de gelegenheid bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details