Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Jaarboek

PAUL DE BRUIJN: ‘ORANJE STAAT VOOR ZONWERING’

MS_04_Z&R-Jubileum-uitgave-foto

Tekst | mySun

Beeld | mySun

11 februari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Historisch gezien is het natuurlijk de meest gekozen kleur voor zonweringdoek, maar oranje is voor Paul de Bruijn ook de kleur van Hollandse ondernemersgeest. “De kleur staat voor hoe we omgaan met veranderingen en juist daarin kansen pakken.” 

“Of het nu gaat om grote thema’s als klimaat en wetgeving voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) of hoe we samen met dealers schouder aan schouder de lokale markt benaderen, er ontstaan altijd interessante nieuwe mogelijkheden. De gouden jaren van ‘de zonwering’ liggen wellicht achter ons, maar de meest betekenisvolle staan voor de deur!” 

“Door de jaren heen is de zonwering wel veranderd: van schermen bouwen in schuurtjes naar assembleren in grote hallen. Van de keuze uit twee naar een volledig productgamma. Producenten groeiden hard en vielen om of werden overgenomen en vervolgens bestuurd door managers en aandeelhouders. In Gouda zijn we gewoon gebleven. Natuurlijk is ook bij ons heel veel veranderd, maar wij hebben onze groei gerealiseerd op basis van een cultuur van samen de schouders er onder. Dat zie je terug in hoe we met onze dealers omgaan en hoe we hen met kennis, dienstverlening en een eerlijk product verder helpen.” 

Oranje

“Is de toekomst van mySun ook oranje? Jazeker! Zonwering zit nu eenmaal in onze genen. We zijn volop in ontwikkeling en gaan steeds verder in het ondersteunen van onze dealers. Qua kennisontwikkeling liggen er tal van concepten op de tekentafel. Van productdetails tot en met een nieuw product. We zijn ermee bezig. Ook op het gebied van BENG zijn we een serieuze partner en bieden we solide projectoplossingen. Voor al die partijen die echt op zoek zijn naar een betekenisvolle samenwerking en een Nederlands product staat de deur open voor een bak koffie. We zijn niet voor niets de ‘Shades of Holland’.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details