Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
PALMIYE STAAT OOK VOOR… STIJLVOLLE, HOOGWAARDIGE ZONWERING VOOR DE HORECA 
Logo’s sieren de uitvalschermen van De Wijnkaart in Amsterdam.

PALMIYE STAAT OOK VOOR… STIJLVOLLE, HOOGWAARDIGE ZONWERING VOOR DE HORECA 

“Maar ook voor hoogwaardige, stijlvolle zonwering is de zonweringdealer bij ons aan het juiste adres.

“Onze zonwering passen we ook regelmatig toe in kleine en grote horecaprojecten”, vervolgt Nieuwenhuis. “De zonwering is ontwikkeld als aanvulling op onze terrasoverkappingen. Denk aan het afsluiten van de zijwanden met screens om voor nog meer schaduw te zorgen of aan uitvalschermen. Deze producten zijn zo degelijk en sterk dat ze ook uitermate geschikt zijn voor projecten in de horecazonwering.”

Soltis, Sattler en Somfy

Palmiye geeft aan voor elke situatie een oplossing te bieden: van cassettezonwering tot windvaste (rits)screens, van uitvalzonwering tot stormbestendige, zwevende overkappingen. Alle producten zijn voorzien van de bekende Somfy motoren. “En zoals u van Palmiye mag verwachten, zijn de frames in elke RAL kleur en diverse coatings verkrijgbaar”, aldus Nieuwenhuis. Voor het doek werkt Palmiye met de uitgebreide Soltis en Sattler doekcollecties, al dan niet voorzien van bedrijfsnaam, tekst en/of logo. 

Opvallen in het straatbeeld

“Logo’s op het doek hebben we onder andere uitgevoerd bij De Wijnkaart in Amsterdam”, vertelt Nieuwenhuis. “De architect en de eigenaresse van deze winebar bezochten onze dealershowroom. Samen met de dealer en de klant hebben we vervolgens bekeken welke oplossing het beste bij de ambiance en het in- en exterieur van dit etablissement zou passen. Het resultaat is zeer geslaagd, een schitterend project”, laat Nieuwenhuis zien aan de hand van een fotopresentatie. 

Een voordeel van ritsscreens is dat ze de zon weren met behoud van het doorzicht naar buiten.

De Beren restaurants

Ook de bekende restaurantketen De Beren werkt voor zijn filialen met producten van Palmiye. Zij gebruiken voor hun panden terrasoverkappingen en screens van Palmiye. Het laatste project is hun nieuwste vestiging in het Zeeuwse Goes, die afgelopen voorjaar is geopend. De raampartijen zijn voorzien van Palmiye’s hoogwaardige ritsscreen Windstor. 

Best Design Awards

Meerdere zonweringproducten van Palmiye zijn inmiddels bekroond met een Best Design Award. “Gegarandeerd dat de eindklant – particulier of projectmatig – met Palmiye een mooi zonweringproduct heeft”, besluit Cornelis Nieuwenhuis.


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details