Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Palmiye Nederland opent showroom in Nieuw-Vennep

opening_showroom_palmiye_vlnr_cornelis_linda_rick-kopieren

23 januari 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Op vrijdag 17 januari 2020 heeft Palmiye Nederland zijn prachtige showroom op Business Park Nieuw-Vennep Zuid (nabij Amsterdam-Schiphol) feestelijk geopend. In het bijzijn van de dealers opende de importeur van het wereldwijd bekende merk in terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering de deuren.

Besloten programma voor dealers

Directeur Cornelis Nieuwenhuis gaf een presentatie voor zijn dealers, waarin hij terugblikte naar gerealiseerde projecten in 2019 en een toelichting gaf op de plannen voor 2020/2021. Vervolgens lieten Rick van den Brandt, technisch adviseur, en Linda van der Leer, marketing en office manager, de champagnekurk knallen en werd er geproost op de prachtige showroom in Nederland en op mooie samenwerkingen. Ook het management van de fabriek uit Turkije was aanwezig om de genodigden welkom te heten en samen te proosten. Na het besloten programma volgde een drukbezochte, gezellige openingsborrel voor de zakenrelaties van Palmiye in de sfeervolle showroom.

Topmerk Palmiye sinds 2017 actief in Nederland

Sinds 2017 is Palmiye Nederland importeur van het hoogwaardige, exclusieve merk Palmiye. Het merk van deze wereldleider wordt in 92 landen verkocht. Naast voor Nederland, importeert Nieuwenhuis ook Palmiye overkappingen, zonwering en glassystemen voor Vlaanderen. Palmiye Nederland richt zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Het werd dan ook hoogtijd voor een showroom op een centraal gelegen plek. Het pand met de speelse en chique karakter aan de Markweg 21 past goed bij Palmiye. Als vooruitstrevend innovator creëert Palmiye onderscheidende en unieke maatwerkproducten, die de visies en stijlen van wereldberoemde architecten en ontwerpers tot leven brengen.

De beste prijs-kwaliteit verhouding

De verkoop van de producten verloopt via gerenommeerde dealers in terrasoverkappingen en zonweringssystemen. Wat het zo aantrekkelijk maakt, is de prijs-kwaliteit verhouding. De hoogwaardige, perfect afgewerkte, unieke producten worden in Turkije vervaardigd, wat de productiekosten drukt. Dit vertaalt zich direct naar hogere marges voor dealers, waardoor het voor hen interessant is om met ons samen te werken. Daarnaast biedt Palmiye zijn dealers diverse services zoals technische ondersteuning, snelle levering en verkoopondersteuning. En uiteraard maken de dealers ook gebruik van de showroom, die vlakbij de A4 ligt. Zij bezoeken samen met zowel hun particuliere als zakelijke klanten deze sfeervolle ruimte om een beter beeld te vormen van het realiseren van hun project en om keuzes te maken uit de vele mogelijkheden en opties.

Dealers gezocht
Inmiddels werkt Palmiye Nederland met 7 dealers. Om exclusief te blijven, is het plan om het dealer netwerk tot ongeveer maximaal 15 dealers uit te groeien. Op dit moment zoekt Palmiye nog gerenommeerde dealers in de regio Rotterdam, Maastricht, Friesland, Groningen en Overijssel.

Interesse? Neem dan contact op met Cornelis Nieuwenhuis


Palmiye Nederland | Markweg 21 | 2153 PG Nieuw-Vennep

Telefoon: (085) 130 72 97www.palmiye.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details