Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Palmiye Benelux: ‘Wij gaan voor ‘buitengewoon beleven’ en bieden dealers daarvoor graag een totaalplaatje’
Een lamellendak met kantelbare lamellen en screens om de zijdes af te sluiten. (Beeld: Cengiz Yanik)

Palmiye Benelux: ‘Wij gaan voor ‘buitengewoon beleven’ en bieden dealers daarvoor graag een totaalplaatje’

“Er blijft veel vraag naar maatwerk terrasoverkappingen”, constateert commercieel manager Thijs van Woensel van de Deponti Group, het moederbedrijf van Palmiye Benelux. “Wij spelen daarop in door op di­ver­se vlakken mee te denken met zowel onze dealers als de eindklant.” 

Maatwerkassortiment

“Palmiye Benelux biedt terrasoverkappingen van hoge kwaliteit die geheel naar wens en op maat kunnen worden geconfigureerd”, gaat Van Woensel verder. “Dat geldt zowel voor de gemotoriseerde terrasoverkappingen als voor de glassystemen en zonweringproducten. Onze dealers kunnen met het Palmiye assortiment hun klanten een totaalpakket voor een optimale buitenbeleving aanbieden. Zo kiezen veel eindgebruikers voor een lamellendak met bijpassende screens of glaswanden. Wij bieden aan waar nu juist vraag naar is: een veelzijdig assortiment terrasoverkappingen van hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakt en met een interessant pakket accessoires.” 

Ook ondersteuning op verkoop- en servicegebied

“Wij ondersteunen onze dealers daarnaast ook op het gebied van verkoop en service. Dat begint bij het verkoopgesprek en loopt door tot de oplevering van het eindproduct aan een tevreden klant. Zo kunnen dealers gebruik maken van onze showroom in Pelt en onze technische binnendienst voor het maken van offertes inclusief 2- en 3D-tekeningen.” 

“Ook voor extra hulp bij het monteren van een mooi project of tijdens het opbouwen van een showroommodel kunnen onze dealers op ons rekenen. We zetten dan graag het Palmiye Benelux montageteam ter ondersteuning in, waarmee wij dealers trainen en kunnen begeleiden bij plaatsingen. En uiteraard zorgen we ook na het monteren voor een correcte afhandeling van het project.” 

“Door deze werkwijze zijn wij nauw betrokken bij alle ins en outs van een project en optimaliseren wij het verkooptraject. Tegelijk voorkomen wij hiermee fouten in het productie- en plaatsingsproces. Doel is om onze dealers optimaal te begeleiden, zodat zij de eindklant optimaal kunnen bedienen.”

“Kortom, Palmiye veraangenaamt niet alleen het buitenleven van de eindgebruiker, ook voor onze dealers maken wij het leven aangenamer door alle ondersteuning te bieden bij de verkoop en promotie van onze buitenlevenproducten. Of zoals we bij Palmiye Benelux zeggen: ‘Het buitengewoon beleven’.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details