Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Palmiye Benelux vraagt zich af: ‘Hoe kunnen we het buitenleven steeds weer buitengewoner maken?’
Palmiye lamellenoverkapping toegepast om een horecaterras te overdekken.

Palmiye Benelux vraagt zich af: ‘Hoe kunnen we het buitenleven steeds weer buitengewoner maken?’

Palmiye Benelux maakt buitengewoon beleven mogelijk! Het afgelopen jaar heeft het bedrijf zich behalve op particuliere oplossingen ook op horecaoplossingen gefocust. Ook heeft Palmiye een nieuwe parel toegevoegd aan het toch al rijke assortiment: de Satin-S, waarover later meer. In gesprek met commercieel directeur Thijs van Woensel staan we stil bij de ontwikkeling die Palmiye Benelux in het afgelopen jaar heeft doorgemaakt én bij de koers die het bedrijf het komend jaar wil varen.  

Polyclose

Een terugblik op een jaar, kan niet zonder bijzondere momenten die iemand ervaren heeft. Daarom hebben we Thijs van Woensel gevraagd wat voor Palmiye een hoogtepunt was in het afgelopen jaar. “Het eerste waar ik direct aan moet denken, is de beurs Polyclose in Gent waar wij te bewonderen waren. Over buitengewoon beleven gesproken… Ik heb daar genoten van de enorme drive en het enthousiasme die ik bij onze collega’s zag om in geuren en kleuren over Palmiye te vertellen. Tegelijkertijd heb ik ook veel mooie reacties van onze klanten mogen ontvangen. De krachtige combinatie van hoogwaardige kwaliteit, eenvoud en styling werd volop gezien én gewaardeerd!”

Satin-S vouwdak met glaswanden als poolhouse.

Satin-S

Palmiye Benelux heeft het afgelopen jaar een nieuwe blikvanger aan zijn assortiment toegevoegd. Het is de Satin-S. “Vanuit Palmiye Benelux vinden wij het de kunst om steeds te kijken hoe we onze producten nét iets meer buitengewoon kunnen maken”, aldus Van Woensel. “Voor mij is het ontwerp van deze overkapping daar het ultieme voorbeeld van. De Satin-S is strak en minimalistisch vormgegeven en straalt in alles luxe en comfort uit. Het is mogelijk om deze pergola geheel vrijstaand te plaatsen. Het hoogwaardige vouwdak geeft de Satin-S een bijzonder aantrekkelijke look. En uiteraard is de overkapping van alle gemakken te voorzien. Een pareltje als je het mij vraagt!” 

Horecaoplossingen

Het afgelopen jaar ging de focus naast particuliere oplossingen ook uit naar oplossingen op horeca­vlak. “Zelf ben ik een enorme liefhebber van restaurantbezoek”, zegt Van Woensel. “Steeds opnieuw valt me op hoe belangrijk het is dat een horecaondernemer zijn gasten alle comfort kan bieden, zonder iets aan het toeval over te laten. Als Palmiye Benelux willen we het gastheerschap van de horecaondernemer verrijken. Met onze oplossingen creëer je immers de perfecte sfeer, ongeacht de weersomstandigheden. Het is mooi om te zien dat we het afgelopen jaar door horecaondernemers worden geraadpleegd als expert op het gebied van buitengewoon beleven. Ik verwacht dat deze lijn zich het komende jaar doorzet.”

Showroom en hoofdkantoor van Palmiye Benelux in Pelt.

Met het oog op volgend jaar

We vragen Thijs van Woensel wat deze verhalen nu vertellen, ook met het oog op de toekomst van Palmiye. “Als ik deze ontwikkelingen op een rij zet, dan zegt het me enerzijds dat het ons gelukt is het afgelopen jaar ons merk sterker neer te zetten. Anderzijds verwacht ik dat we die ontwikkelingen omtrent zichtbaarheid versterken, zowel voor particuliere als voor zakelijke oplossingen. Dat beschouw ik als een mooie lijn om door te trekken, want steeds meer dealers weten ons te vinden en waarderen onze expertise.” 

“Tot slot staat het ‘buitengewoon beleven’ vooraan in ons dagelijks handelen en denken. Hoe kunnen we het buitenleven steeds opnieuw weer een stukje buitengewoner en aantrekkelijker maken? Die vraag zal onder de kerstboom – maar ook al daarvoor en daarna – regelmatig door mijn hoofd schieten…”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details