Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Palmiye Benelux: ‘Overkappingen om van elk seizoen een onvergetelijk terrasseizoen te maken’
De overkappingen van Palmiye Benelux zijn ook heel geschikt voor horecatoepassingen. (Beeld: Leonie van Someren)

Palmiye Benelux: ‘Overkappingen om van elk seizoen een onvergetelijk terrasseizoen te maken’

Palmiye Benelux biedt een breed assortiment aan gemotoriseerde terrasoverkappingen, zonweringen en glaswanden aan. “De basis voor een onvergetelijk terrasseizoen zijn maatwerk, exclusiviteit en deskundige dealers”, aldus commercieel manager Thijs van Woensel van Deponti Group, het moederbedrijf van Palmiye Benelux. Hij zoomt voor de gelegenheid in op de Skyroof-serie van Palmiye en de vele mogelijkheden van deze overkapping voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. 

Lamellenoverkapping Skyroof. (Beeld: Zafer Kaptanoglu)

‘Uitblinken in expertise’

“In de huidige markt zien we een sterke vraag naar luxe terrasoverkappingen op maat”, constateert Van Woensel. “Deze ontwikkeling vraagt van ons om enerzijds mee te denken met onze kundige dealers en anderzijds met de eindklant. Dat kunnen particuliere consumenten zijn, maar ook horecaondernemingen, strandtenten, sportclubs, musea en bibliotheken. Ik durf te stellen dat we uitblinken in expertise en iedereen passend kunnen adviseren.” 

De Skyroof-serie: ‘buitengewoon beleven’

In de showroom op het hoofdkantoor van Palmiye Benelux in Pelt in Belgisch Limburg zoomt Van Woensel in op de Skyroof serie. “De Skyroof is een overkapping waarin buitengewoon beleven tot uiting komt. Het is een designvolle én multifunctionele oplossing. Bovendien wordt de eindklant een ruime keuze geboden, zodat we de best mogelijke oplossing voor elke vraagstelling kunnen realiseren.” 

Wat Van Woensel enthousiast maakt over de Skyroof is dat deze overkappingen “elegantie, luxe, comfort en bescherming met elkaar combineren. Tegelijkertijd doet de serie geen enkele concessies aan design, duurzaamheid en modulariteit. De eindgebruiker heeft te allen tijde controle over de hoeveelheid licht en ventilatie, waarmee de ideale omstandigheden worden gecreëerd om memorabele momenten te beleven.” 

De ideale ambiance

Enthousiast presenteert Van Woensel de verdere mogelijkheden van de Skyroof. “Zoals men kan zien, kunnen de overkappingen worden uitgebreid met glazen wanden. Bij mooi weer kunnen de glazen panelen eenvoudig worden weggeschoven om optimaal te genieten van de tuin, de omringende natuur, de frisse buitenlucht en het weer. Wanneer het afkoelt kunnen ze net zo gemakkelijk weer worden gesloten om het terras af te sluiten, maar de verbinding met buiten te behouden.” 

Sinds kort is er ook een extra verlichtingsoptie voor de Skyroof leverbaar, waarmee alle kleuren licht gegenereerd kunnen worden, inclusief koud wit en warm wit licht. De eindgebruiker kan daarmee in een handomdraai voor een passende ambiance zorgen. “Als ik het zo op een rijtje zet”, lacht van Woensel, “de Skyroof-serie has it all!” 

Particuliere én zakelijke oplossingen

Zoals gezegd, bedient Palmiye Benelux een brede markt. “We bieden mogelijkheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt”, benadrukt Van Woensel. “Een horecaondernemer creëert graag optimale omstandigheden voor de gasten. Buiten betekent dat een sfeervolle ambiance op een vol terras. Maar we kennen de onvoorspelbare weersomstandigheden in de Benelux… Daarom bieden wij met speciale overkappingen uitkomst voor de horeca. Stijlvol en gebruiksvriendelijk, passend bij de ruimte en wensen van de horecaondernemer. Én we stellen de horecaondernemer in staat om de vierkante meters optimaal te benutten. We denken graag mee over hoe van elk seizoen een terrasseizoen te maken.” 

“We komen graag in contact met dealers die partner willen worden van Palmiye Benelux en onze producten in hun showroom willen presenteren”, besluit Van Woensel. “Een mail naar [email protected] of een belletje naar +32 (0)11 360 884 volstaat al!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details