Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Palmiye Benelux: ‘Het geschikte particuliere en zakelijke productaanbod voor gemotoriseerde terrasoverkappingen’

Palmiye Benelux: ‘Het geschikte particuliere en zakelijke productaanbod voor gemotoriseerde terrasoverkappingen’

The sky is the limit

Het assortiment van gemotoriseerde terrasoverkappingen van Palmiye Benelux bestaat uit drie typen lamellenoverkappingen en een aantal variaties van vouwdaken. “Kenmerkend voor onze overkappingen is dat ze modulair zijn, waarmee de terrasoverkappingen kunnen worden geconfigureerd en dus helemaal afgestemd op de wensen van de eindgebruiker”, aldus van Hellemond. “Zo zijn de Palmiye overkappingen leverbaar in alle RAL kleuren en uit te breiden met onder andere glazen schuifwanden, verlichting, en screens. Daarmee zijn de opties en mogelijkheden oneindig. The Sky is the limit!” 

Een Palmiye overkapping kan exact op maat worden vormgegeven. (Beelden: Cengiz Yanik.)

Skyroof Prestige als luxe buiten living

“De Skyroof Prestige biedt de eindgebruiker maximale flexibiliteit”, gaat Van Hellemond verder. “Het is mogelijk om de lamellen te kantelen én volledig naar een zijkant te schuiven, waardoor men op ieder moment van een overdekt terras óf van de open ruimte kan genieten. Op het moment dat de lamellen sluiten, worden ze fraai samengedrukt, met optimale isolatie als resultaat. Omdat de lamellen perfect zijn afgewerkt, wordt opeenhoping van water of vuil in het systeem voorkomen. Door een glassysteem of onze screens toe te voegen, wordt de flexibiliteit van de buitenruimte verder vergroot. De Skyroof Prestige wordt dan een luxe leefruimte buiten.” 

Particuliere én zakelijke oplossingen

Niet alleen voor de particuliere markt biedt Palmiye Benelux mogelijkheden. “We denken graag in oplossingen, zowel voor de particulier als voor zakelijke projecten”, aldus Van Hellemond. “Op dit moment zijn we bezig met een aantal horecaprojecten om ondernemers in de huidige situatie toch zo veel mogelijk ruimte en kansen op hun terrassen te bieden. Behalve naar geschikte overkappingen zien we ook veel vraag naar glassystemen om gasten extra comfort te kunnen bieden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details