Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Oplossingen bieden voor horecaondernemers’
Deze Deponti Pigato overkapping met vast dak beschermt het horecaterras tegen de elementen.

‘Oplossingen bieden voor horecaondernemers’

De herfst is alweer even op gang, constateert salesmanager Marco de Jong van Deponti. “Soms worden we verrast door een krachtige zon en Indian Summer-achtige taferelen, soms door wind en dan weer door regen. Voor een land waarin mensen graag van het buitenleven genieten, is die omslag altijd weer even wennen. Ook in de horeca. Deponti biedt oplossingen aan om horecaterrassen ook in deze tijd van het jaar optimaal te kunnen gebruiken om gasten te laten genieten.” 

Vier seizoenen genieten

“Zoals je thuis vier seizoenen lang wilt genieten van het buitenleven, zo geldt dat voor de horeca ook”, constateert De Jong. “Het klimaat in Nederland kán dan een spelbreker zijn. Maar gelukkig zijn er geweldige oplossingen die niet alleen uitermate geschikt zijn voor particulieren, maar ook voor de horeca. Zo bieden we een mooi assortiment, waarmee horecaondernemers ervoor kunnen zorgen dat gasten altijd, ook buiten, kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden.” 

Een Deponti lamellenoverkapping bij een horecagelegenheid. De lamellen kunnen worden weggeschoven, waardoor het dak helemaal opent.

Pinela en Pinela Deluxe

In de showroom van Deponti in Oss bespreekt De Jong het aanbod. “Ik licht er graag twee voorbeelden uit, namelijk de Pinela en de Pinela Deluxe. Het zijn lamellendaken die het mogelijk maken te spelen met de lichtinval en de schaduw onder de overkapping. Bij regen kunnen de lamellen worden gesloten en zit iedere gast comfortabel en volledig droog en wordt een nat pak voorkomen. Omdat bij de Pinela Deluxe de lamellen tevens opzij kunnen worden geschoven, kan op het terras een cabrio-effect worden gerealiseerd. Ideaal voor een warme herfstdag als gasten graag nog even van de najaarszon genieten.”

Tipje van de ijsberg

Samen met zijn dealers zorg Deponti ervoor dat ondernemers meer uit hun terras kunnen halen, constateert De Jong. “Uiteindelijk is het de bedoeling dat gasten zorgeloos kunnen genieten. We bieden de tools die een terrasbezoek extra bijzonder kunnen maken. Beschutting, maar ook ledverlichting, tot Fiano glazen schuifwanden. Zo kan de horecaondernemer zorgen voor de juiste sfeer en hoeft ook de wind geen spelbreker te zijn. Wat de wensen van de horecaondernemer ook zijn, samen met onze dealers denken wij mee over de juiste oplossing. Wie nieuwsgierig is naar wat Deponti de horeca kan bieden, kan een kijkje nemen op www.deponti.com.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details