Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
“Ook in 2022 weer nieuwe productinnovaties”
Met BREL HOME komt comfortabele bediening van binnen- en buitenzonwering binnen ieders bereik. (Beeld: Kange Studio.)

“Ook in 2022 weer nieuwe productinnovaties”

BREL HOME werkt voortdurend aan haar assortiment motoren. De continue ontwikkelingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen zorgen ervoor dat BREL HOME niet stil zit. Ook 2022 zal bij BREL HOME volledig in het teken staan van productinnovatie voor zowel binnen- als buitenzonwering. 

Met BREL HOME automatisering kan ook de raamdecoratie meelopen in een scenario.

BREL HOME Solar

Sinds het voorjaar van 2021 zijn de Solar motoren van BREL HOME niet meer weg te denken bij een groot deel van de zonweringsdealers. Door de geïntegreerde accu, duurzame manier van opladen en de gemakkelijke installatie van de motor heeft BREL HOME haar marktaandeel in de buitenzonwering zien toenemen. Momenteel worden de Solar motoren van BREL ingezet in screens en rolluiken, doordat de motoren tot 20 Nm verkrijgbaar zijn. Tijdens Polyclose zal BREL HOME laten zien dat het ook mogelijk wordt om Solar motoren in te zetten voor knikarmschermen. 

Speciaal voor de Solar motoren heeft BREL HOME ook haar eigen BREL Solar app ontwikkeld. Door middel van een smartphone kan gemakkelijk de locatie bepaald worden van het zonnepaneel en wordt er getoond wat de lichtopbrengst op het moment van de meting is. Zo is de vakman altijd verzekerd van het feit dat het zonnepaneel op de juiste locatie hangt.

BREL accumotoren, solar panels en de BREL HOME app: eenvoudiger bedienen kan niet.

40 Nm accumotor met zonnepaneel

In 2022 lanceert BREL HOME haar nieuwe Solar motor, speciaal ontwikkeld voor knikarmschermen. Deze nieuwe 40 Nm Solar motor is voorzien van een geïntegreerde ontvanger waarmee de eindafstellingen elektronisch afgesteld kunnen worden. Ook wordt de accu volledig geïntegreerd in de motor. Daarnaast is ook deze motor te besturen met de BREL HOME app en via andere Smart Home systemen. 

Dit is voor het eerst dat er een 40 Nm motor wordt gelanceerd met geïntegreerde accu. Eerder was dit technisch niet mogelijk. Door de vele technische ontwikkelingen op het gebied van motoren en software heeft BREL deze stap nu wel kunnen zetten. Wanneer de motor precies leverbaar is, wordt later bekend gemaakt. 

Rolluik met BREL accumotor en solar panel.

Aparte ramen vragen om een unieke motor

Ook voor de binnenzonwering heeft BREL HOME een nieuwe motor ontwikkeld. Speciaal voor driehoekramen is de Triangle motor ontwikkeld. Met deze motor kan men de tussenlat van een plissé gordijn aan één kant laten zakken totdat het product recht hangt. Vervolgens zakt de onderlat tot de gewenste positie. Het unieke aan deze motor is dat het schuine en rechte gedeelte los van elkaar bediend kunnen worden. Door de elektronische stopper is het onmogelijk dat de tussenlat en onderlat elkaar passeren. 

Screen met BREL accumotor en solar panel.

Patent verworven

Het programma van BREL HOME bevat motoren die u niet kan missen in uw assortiment. Denk hierbij aan de hardlopers in de binnenzonwering: de top-down-bottom-up motor, extra stille accumotoren en gordijnmotoren met WiFi functie. Voor de buitenzonwering zal BREL HOME haar 230 volt WiFi motoren laten zien. Al deze motoren zijn gemakkelijk te koppelen aan de BREL HOME app en kunnen ook door middel van andere Smart Home systemen bestuurd worden. Inmiddels heeft BREL HOME patent verworven op de technologie van top-down-bottom-up en Triangle motoren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details