Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘ONZE FOCUS IS MAATWERK, WAAR ANDEREN STOPPEN’

‘ONZE FOCUS IS MAATWERK, WAAR ANDEREN STOPPEN’

Een overkapping met een lamellendak, waaronder een buitenkeuken zit. Hieraan verbonden een dak met daaronder een schuur gebouwd, waarbij aan de overkapping weer een luifel is gemonteerd die over de gehele gevel is doorgetrokken. “Wij begeven ons met dit soort complexe en uitgebreide werken als een van de weinigen in een nichemarkt”, vertelt Maico Keeris, directeur van Gardano Outdoor Living. 

Gardano is onderdeel van een familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het buitenleven. “Wij zijn specialisten als het gaat om oplossingen voor de tuin”, legt Maico Keeris uit. “Wij bieden oplossingen als lamellendaken, buitenzonwering, carports, veranda’s en aluminium schuttingen. Gardano staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit. Alles voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Wij leveren aan vakspecialisten, maar ook aan particulieren.” 

Besturingssystemen

Voor de automatische besturing van zijn producten maakt Gardano gebruik van aandrijvingen en besturingen van Teleco en Somfy. “Die kunnen ook prima worden geïntegreerd in bestaande domotica-toepassingen in huis, zoals de bediening van de thermostaat, het op afstand bedienen van screens of rolluiken of het licht. Een van de nieuwste ontwikkelingen is de droge kamer van Somfy. Dat is een staander, waarin de ingebouwde besturing niet wordt gehinderd door weersomstandigheden, zoals regen.” 

Luxline lamellendak XL

Gardano verzorgt grote en kleine projecten in Nederland, België en een deel van Duitsland. “We hebben ooit een stalen constructie voorzien van zeven lamellendaken”, vertelt Maico Keeris. “In dit soort gigaprojecten denken wij ook mee over bijvoorbeeld led-verlichting, verwarming door middel van heaters en de aansturing.” 

“We hebben voor de markt een eigen lamellendak ontwikkeld, waarmee we qua vorm heel veel kunnen. Het is de maatwerkoplossing Luxline XL. De veranderende weersomstandigheden – en dan in het bijzonder de heviger wordende regenval – hebben ons ertoe gebracht om een grotere goot te ontwerpen. Deze zogenaamde XL-goot is twee keer zo groot en een prima oplossing voor de soms extreme regenbuien die we vandaag de dag kunnen hebben. Dat maakt het voor mij zo leuk: continu een uitdaging hebben, waarbij technische kennis en ervaring samenkomen met design. Ik vind het geweldig om de klant een oplossing te bieden, waardoor hij elke dag kan genieten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details