Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Onze dessins zijn speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt’

‘Onze dessins zijn speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt’

Binnenkort presenteert Tibelly zijn nieuwe acryl doekcollectie voor 2023. “De zonweringdealers kunnen zich alvast verheugen op een geheel vernieuwd stalenboek waarin de uitgebalanceerde collectie bijzonder goed tot haar recht komt”, zegt vertegenwoordiger Simone Leenhouwers van Tibelly. “Compleet met een aantal unieke dessins, waarmee de consument ongetwijfeld wordt verrast.” 

“Tibelly is al tien jaar een begrip in de markt”, vervolgt Leenhouwers. “Van meet af aan hebben wij ons onderscheiden met een compacte en uitgebalanceerde collectie acryldoek voor buitenzonwering. Dat wil zeggen dat we weliswaar voldoende keuze uit verschillende kleuren en dessins bieden, maar ook weer niet te veel, want anders zien consumenten door de bomen het bos niet meer.” 

Tibelly presenteert zijn nieuwe acryl doekcollectie onder andere in de vorm van een extra stevig en handzaam stalenboek.

Inspelen op laatste trends

“Tibelly is mede groot geworden doordat het als geen ander zijn doekcollectie specifiek afstemt op de smaak en behoeften van de Nederlandse consument. Wij houden de allerlaatste trends op het gebied van kleuren en patronen nauwlettend in de gaten, onder meer door mode- en lifestylebeurzen te bezoeken”, verduidelijkt Simone Leenhouwers. “Er is steeds meer vraag naar unidoeken met een ‘structuur’ en rustige strepen. Zo voegt Tibelly verschillende unikleuren toe aan de collectie, waarvan vijf met een nieuwe piqué-structuur in mooie grijs- en bruintinten. Daarnaast introduceren wij twee nieuwe, rustige fantasiestrepen in diverse kleurtinten, zoals denimblauw, mosgroen en goudgeel naast het populaire grijs en taupe.” 

Naast deze nieuwe, verfrissende dessins zullen dealers in de doekcollectie ook weer een aantal vertrouwde klassiekers tegenkomen. “Het is namelijk verstandig om ook te blijven vasthouden aan de goedlopende dessins. Geheel volgens het motto: never change a winning team”, lacht Leenhouwers. “Onze collectie is daarom altijd een combinatie van tijdloze evergreens en nieuwe dessins.” 

Simone Leenhouwers van Tibelly toont de nieuwe acryl doekcollectie van 2023.

Stevig stalenboek

Tibelly presenteert zijn nieuwe acryl doekcollectie onder andere in de vorm van een extra stevig en handzaam stalenboek in de bekende afmetingen. “Door de grote, brede stofstalen in het boek komen de dessins bijzonder goed tot hun recht. De consument kan zich er zo een veel betere voorstelling van maken hoe een zonweringdoek er in levensgroot formaat uitziet”, meent Leenhouwers. 

Opvallend is ook het verfrissende uiterlijk van het stalenboek met zijn zomers tafereel dat meteen uitnodigt om er doorheen te bladeren. Simone Leenhouwers doet uit de doeken dat ook hierover zorgvuldig is nagedacht. “In de eerste plaats heeft zonweringdoek natuurlijk de functie om de zon tegen te houden, dus om voor schaduw te zorgen. Maar uit onderzoek is gebleken dat de consument zonwering met heel andere zaken associeert, zoals zon, vakantie, plezier, vrijheid, buiten zijn en een zomergevoel. Daarom hebben wij in de uitstraling van onze nieuwe doekcollectie bewust gekozen voor een campagnebeeld dat aansluit bij de belevingswereld van de consument. Anders gezegd: de consument moet een blij gevoel hebben bij het zien van het stalenboek. Ook bevat het boek tips voor het uitzoeken van het juiste doek en informatie omtrent de doekeigenschappen. Al met al maken wij daarmee voor onze dealers het verkoopproces een stuk gemakkelijker.”

Er is steeds meer vraag naar uni doeken met een ‘structuur’ en rustige strepen.

KWF kankerbestrijding

AVZ-Group is een bedrijf dat zich altijd bewust is geweest van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zet het zich met Tibelly al jaren in voor KWF Kankerbestrijding. Hiermee wordt met name de strijd tegen huidkanker ondersteund, een ziekte die vooral wordt veroorzaakt door te veel blootstelling aan schadelijke uv-straling. “Dat is ook meteen de link met de zonweringbranche die immers een bijdrage levert aan het tegenhouden van schadelijke uv-straling”, zegt Simone Leenhouwers. “Concreet ondersteunen wij KWF door voor elke verkochte meter acryldoek van Tibelly 5 eurocent te doneren aan dit goede doel.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details