Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Online calculator voor zonneschermen zorgt voor meer leads bij Wilms
Een visual van de nieuwe online calculator van Wilms.

Online calculator voor zonneschermen zorgt voor meer leads bij Wilms

“Uit eigen onderzoek dat we hebben uitgevoerd, blijkt dat heel wat eindklanten geen idee hebben van de prijzen van zonwering”, vertelt marketingmanager Andres Lesire van Wilms. “Ook in het verkeer naar onze site hebben we vastgesteld dat ‘prijs zonwering’ een veelgebruikte zoekterm is. Daarom heeft onze eigen ICT-team de afgelopen maanden een budgetindicator voor zonneschermen gebouwd.” 

In enkele eenvoudige stappen kan de eindklant zelf zijn knikarmscherm samenstellen. Hij of zij kiest het type zonwering, de afmetingen, de kleuren en de bediening. Vervolgens verschijnt er meteen een prijsindicatie op het scherm en in de mailbox van de aanvrager. 

“De surfer kan dit resultaat doorsturen naar een Wilms-dealer in zijn buurt”, vervolgt Lesire. “Die neemt dan het verkoopproces over. De potentiële klant is al goed geïnformeerd over prijs en product, wat ook gemakkelijk is voor de verkoper. Op dit moment werkt de tool enkel nog voor zonneschermen, op termijn willen hem ook geschikt maken voor andere producten, zoals screens en rolluiken.” 

“Als zonweringspecialisten door dit verhaal geïnteresseerd zijn geraakt om verdeler te worden van de rolluiken, screens of zonwering van Wilms, kunnen zij een kijkje nemen op wilms.be en hun gegevens achterlaten”, besluit Lesire.       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details