Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Online calculator voor zonneschermen zorgt voor meer leads bij Wilms

Journaal – Wilms – artikel_ZR_202010_visual kopiëren
Een visual van de nieuwe online calculator van Wilms.

12 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Uit eigen onderzoek dat we hebben uitgevoerd, blijkt dat heel wat eindklanten geen idee hebben van de prijzen van zonwering”, vertelt marketingmanager Andres Lesire van Wilms. “Ook in het verkeer naar onze site hebben we vastgesteld dat ‘prijs zonwering’ een veelgebruikte zoekterm is. Daarom heeft onze eigen ICT-team de afgelopen maanden een budgetindicator voor zonneschermen gebouwd.” 

In enkele eenvoudige stappen kan de eindklant zelf zijn knikarmscherm samenstellen. Hij of zij kiest het type zonwering, de afmetingen, de kleuren en de bediening. Vervolgens verschijnt er meteen een prijsindicatie op het scherm en in de mailbox van de aanvrager. 

“De surfer kan dit resultaat doorsturen naar een Wilms-dealer in zijn buurt”, vervolgt Lesire. “Die neemt dan het verkoopproces over. De potentiële klant is al goed geïnformeerd over prijs en product, wat ook gemakkelijk is voor de verkoper. Op dit moment werkt de tool enkel nog voor zonneschermen, op termijn willen hem ook geschikt maken voor andere producten, zoals screens en rolluiken.” 

“Als zonweringspecialisten door dit verhaal geïnteresseerd zijn geraakt om verdeler te worden van de rolluiken, screens of zonwering van Wilms, kunnen zij een kijkje nemen op wilms.be en hun gegevens achterlaten”, besluit Lesire.       

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details