Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Ondersteuning om ook grote projecten aan te pakken
Suncircle Montage plaatste 37 Solar screens in een kantoorpand in IJsselmuiden.

Ondersteuning om ook grote projecten aan te pakken

Dat SunCircle zijn dealers graag ondersteunt op het gebied van montage is inmiddels bekend. Steeds meer bedrijven ontdekken nu echter dat de zonweringfabrikant hen ook kan ondersteunen bij het uitvoeren van grote projecten, vertelt Remco de Groot, manager van SunCircle Montage: “Wij denken groter en willen grote stappen maken en ontdekken dat dealers nu ook verder durven te gaan.” 

Enkele jaren geleden is SunCircle onder de noemer SunCircle Montage met een eigen montageservice begonnen. In een tijd waarin goede vakmensen steeds moeilijker te vinden zijn, bleek dat een schot in de roos. Inmiddels zijn al vijf teams van het bedrijf aan het werk. “De dealer betrekt ons bij de projecten die hij om verschillende redenen zelfstandig niet kan uitvoeren, maar in samenwerking met ons is er veel mogelijk!”

SunCircle Montage in actie.

Uitvoeren van A tot Z in goede handen

Eén van de grote projecten die op deze manier is uitgevoerd, is het plaatsen van 900 screens in stadsdeel Hoogvliet in Rotterdam, in samenwerking met DBA Zonwering. “Samenwerken met SunCircle Montage maakt het voor mij mogelijk om opdrachten aan te gaan die ik voorheen moest laten lopen”, vertelt eigenaar David Broekman. “Ik was al bekend met de montageservice voor particulieren en door de goede contacten en samenwerking met SunCircle was deze stap snel gemaakt.” 

SunCircle Montage houdt zich niet alleen bezig met montage, maar neemt ook de verantwoording voor het hele project achter de schermen op zich. “Van bouwtekening, inmeten en offerte, tot de communicatie met aannemer, elektricien en klant. Zo ontstaat een win-winsituatie voor de dealer en voor ons”, legt Remco de Groot uit. “Omdat het uitvoeren van de montage onze dagelijkse bezigheid is, kunnen wij naargelang de situatie ook makkelijker op- of afschalen. Voor een dealer die een groot project zelfstandig zou moeten uitvoeren, is dat niet mogelijk.” 

Vertrouwen is cruciaal voor een succesvolle samenwerking, zegt De Groot. “We werken met vaste monteurs en zijn altijd rechtstreeks bereikbaar voor onze dealers. Daardoor durven zij een project met een gerust hart uit handen te geven.” Momenteel is SunCircle Montage bezig met een nieuw project in Zwijndrecht. “In het voortraject leggen wij namens de dealer bijvoorbeeld contact met de VVE. In een grote woontoren en het naastgelegen appartementencomplex hopen wij binnenkort 300 screens te installeren. Onze werkwijze biedt voordelen aan beide zijden. We denken dus graag met elke zonweringspecialist mee over de mogelijkheid van samenwerking!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details