Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nu nog slimmer met de motoren van BREL HOME
‘Een rolluik met een BREL HOME motor biedt veel meer dan alleen het comfort dat al jaren bekend is.’

Nu nog slimmer met de motoren van BREL HOME

Veel huizen zijn al voorzien van rolluiken. Is het niet voor de slaapkamers voor extra comfort tijdens het slapen, dan is het wel op de begane grond voor extra privacy en veiligheid. Rolluiken zijn bij veel woningen dus niet meer weg te denken en dus min of meer een standaardproduct geworden. Maar bij BREL HOME denken ze daar anders over. “Een rolluik met een BREL HOME motor biedt namelijk veel meer dan alleen het comfort dat al jaren bekend is”, aldus Michelle Termaat, marketingmanager bij BREL HOME.

Twee soorten motoren

“De motoren voor rolluiken komen bij BREL in twee varianten: accumotoren en 230 V motoren. Beide types komen met hun eigen voordelen. Zo zorgen de accumotoren ervoor dat de installatie van het rolluik een stuk gemakkelijker wordt. Je hoeft geen kabelgootjes meer weg te werken, gaten boren is overbodig en de montagetijd wordt verminderd. Daarnaast kunnen de accumotoren voor rolluiken voorzien worden van een zonnepaneel. Dus niet alleen gemakkelijk te installeren, maar ook nog eens gratis opgeladen door zonne-energie. Daar wordt zowel het zonweringbedrijf als de eindgebruiker blij van!” 

De 230 V motoren zijn niet 100% draadloos, maar hebben wel andere voordelen. Zo beschikken deze motoren over obstakelherkenning en zijn ze in zwaardere Nm te verkrijgen. “BREL HOME houdt zich continu bezig met innovatie. Sinds kort is het aanbod uitgebreid met de 230 V WiFi-motoren. Sinds een paar maanden heeft BREL HOME de 230 volt WiFi-motoren voor zonneschermen en screens aan het assortiment toegevoegd. Maar daar blijft het niet bij! Ook voor de rolluiken zijn de motoren met WiFi inmiddels in productie.” 

Bij BREL HOME ziet men dat solar motoren een hot item zijn.

De voordelen van een WiFi-motor

Het mooie van een BREL HOME WiFi-motor is dat deze geen HUB meer nodig heeft, maar rechtstreeks wordt aangemeld op het WiFi-netwerk van het huis. Alleen de BREL HOME app voor inregelen en besturen is dus voldoende. “De nieuwe WiFi-motor beschikt over een aantal functionaliteiten. De eindposities – boven- en onderpositie – worden – automatisch – elektronisch afgesteld, men kan een voorkeurspositie instellen en indien gewenst beschikt de motor over obstakeldetectie.” 

Nieuw! De BREL solar app

Bij BREL HOME ziet men dat solar motoren een hot item zijn. De motoren met zonnepanelen worden door zonne-energie geladen, maar wat is nu de perfecte plek voor het zonnepaneel? “Er bestaan al apps waarmee je een lichtmeting kunt doen, maar niet goed genoeg, naar onze mening”, besluit Michelle Termaat haar betoog. “Daarom heeft BREL HOME speciaal voor de solar motoren een eigen BREL solar app ontwikkeld. Met behulp van deze app kan gemakkelijk en snel met de eigen telefoon de perfecte locatie voor het zonnepaneel worden bepaald. Binnenkort kan de app worden gedownload in de Playstore en Appstore.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details