Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nijs Zonwering en Vera Venray hebben besloten de handen ineen te slaan

Nijs Zonwering en Vera Venray hebben besloten de handen ineen te slaan

Met trots kunnen wij u vertellen dat Nijs Zonwering en Vera Venray besloten hebben de handen ineen te slaan. Samen goed voor meer dan 110 jaar zonweringservaring.

Omdat er geen familieopvolging is, zijn wij op zoek gegaan naar een mogelijke overnamekandidaat om de toekomst van Nijs Zonwering en haar medewerkers te waarborgen. Na een aantal goede gesprekken met Vera, bleken de culturen van beide bedrijven uitstekend bij elkaar te passen. Beide partijen streven naar een hoge mate van service en kwaliteit en bij beiden staat de klant centraal.

Vera Venray is ruim 3 jaar geleden overgenomen door Michèl Willemse, een bevlogen ondernemer die zijn sporen in de branche heeft verdiend en met wie wij, in verschillende hoedanigheden, al meer dan 25 jaar samenwerken. Vera is ondertussen flink gegroeid en heeft een behoorlijke moderniseringsslag gemaakt. Team Vera gaat ons helpen ook deze slag te maken om meer toekomstbestendig te worden en Nijs Zonwering verder uit te bouwen. Deze schaalvergroting helpt ons beiden om makkelijker belangrijke investeringen te doen, kennis uit te wisselen en de medewerkers meer groei- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

In de nieuwe samenwerking verdiepen wij onze kernwaarden: service, kwaliteit en klantgerichtheid.

Peter Meuwissen zal nog zeker enkele jaren werkzaam blijven bij Nijs om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en om zijn kennis over te dragen.

Wij hebben er zin!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details