Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuwe zonwering voor terrasoverkappingen. Pallazzo heeft voor elk outdoor project een overkapping
Pallazzo introduceert een nieuwe zonwering die op het dak wordt gemonteerd en zo de zonnewarmte tegenhoudt voordat ze het dak bereikt.

Nieuwe zonwering voor terrasoverkappingen. Pallazzo heeft voor elk outdoor project een overkapping

Corona was voor velen het sein om te renoveren en daarmee groeide ook het aantal outdoor living-projecten. De trend om buiten te leven, manifesteert zich immers al jaren steeds sterker en de vraag naar zonwering, terrasoverkappingen en lamellendaken neemt toe. Pallazzo is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dergelijke oplossingen. Blikvangers zijn het Pallazzo LOUNGE® lamellendak en de kubistische terrasoverkapping SQOPE®. Ondertussen blijft het in Eindhoven gevestigde bedrijf verder investeren in innovatieve oplossingen, waaronder een nieuwe zonwering voor terrasoverkappingen. 

Een terrasoverkapping kan met ledverlichting in de liggers, screens en glazen schuifwanden tot een gezellige buitenkamer worden omgetoverd.

Men kan bij Pallazzo terecht voor zonwering, glazen schuifwanden, wintertuinen lamellendaken en terrasoverkappingen. Zo omvat het gamma de aluminium terrasoverkappingen Pallazzo ONE, 150 SL, Pallazzo XL en XL AVENTA. Met de LOUNGE® biedt de fabrikant een lamellendak met een modern en strak design, die tegen de gevel aangebouwd of vrijstaand kan worden gebruikt. De kantelbare lamellen zijn 135° roteerbaar, waardoor de consument naar believen lichtinval, schaduw en ventilatie kan bepalen. Volgens Pallazzo kunnen door de extreem hoge sterkte en de robuuste afwerking van de lamellen afmetingen tot 6 x 4 m worden gerealiseerd. De lamellen en profielen, maar ook de afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en worden volledig afgewerkt in een kleur naar keuze. 

Innovatieve technologieën maken grote vrije overspanningen mogelijk, waardoor een onbelemmerd zicht ontstaat.

Kubistische terrasoverkapping

Pallazzo beschouwt de kubistische terrasoverkapping Pallazzo SQOPE® als het paradepaardje in zijn assortiment. “Deze overkapping wordt gekenmerkt door een strak en symmetrisch ontwerp met dakliggers die recht liggen en in de constructie zijn geïntegreerd en zo van buitenaf niet zichtbaar zijn. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht en transparantie. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om overkappingen met een vrije overspanning tot maar liefst 7 meter en een diepte tot 4,5 meter te realiseren. Zo kan de ruimte vrij worden ingericht, zonder rekening te houden met eventuele obstakels, en ontstaat een onbelemmerd zicht op de tuin.” 

Het hele jaar door genieten

Deze tuinoverkappingen worden opgebouwd uit slanke, maar tegelijk robuuste aluminium profielen. Ze dragen het Qualicoat Seaside keurmerk, zijn CE 9010-1 gecertificeerd en hebben een verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. “Met een lamellendak of aluminium terrasoverkapping van Pallazzo ervaart de consument de charmes van elk seizoen in eigen tuin”, verzekert men bij Pallazzo. “Als het donker wordt, zorgt een hoogwaardige ledverlichting voor een warme sfeer en gezelligheid. Pallazzo FLOWZZ® screens houden overbodige zonnewarmte buiten, beschermen meubilair tegen verkleuring en beperken de inkijk. Ook de glazen schuifwand Pallazzo INVIGO PRO® biedt extra comfort dankzij bescherming tegen wind en regen, zonder de transparantie en het uitzicht op de tuin te verliezen.” 

Innovatieve zonwering

Pallazzo introduceert nu een nieuwe wind- en waterbestendige zonwering, die op het dak van de overkappingen wordt gemonteerd. Ze houdt de warmte van de zon tegen vooraleer ze het terrasdak bereikt, waardoor de ruimte onder de overkapping minder opwarmt. Deze zonwering uit hoogwaardig acryldoek is leverbaar in negen standaard trendkleuren. Daarnaast zijn ook andere kleuren verkrijgbaar, zodat er voor elke toepassing een passende oplossing kan worden geboden. Dankzij een elektrische aandrijving kan deze zonwering eenvoudig met een afstandsbediening worden bestuurd. Bij een gecombineerde zonwering kunnen alle delen afzonderlijk in de gewenste stand worden gezet. Het is ook mogelijk om andere opties, zoals screens en ledverlichting te koppelen, zodat met dezelfde afstandsbediening alle functies kunnen worden bestuurd.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details