Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuwe verticale schermen Click Zip Ghost 15: duurzame technologieën voor nieuwbouw en renovaties.

Nieuwe verticale schermen Click Zip Ghost 15: duurzame technologieën voor nieuwbouw en renovaties.

Gibus, één van de belangrijkste spelers in de globale high-end outdoor designsector, presenteert de nieuwe Click Zip Ghost 15 verticale screens die tot zeven meter breed kunnen worden en bijna onzichtbaar zijn wanneer ze volledig opgetrokken zijn.

Gibus is voortdurend op zoek naar exclusieve oplossingen die prestaties, design en duurzaamheid combineren en presenteert nu de nieuwe Click Zip Ghost 15 verticale schermen, ontworpen om ramen en glazen ruimtes te beschermen tegen de zon, terwijl de esthetische intonatie van de gebouwen waarin ze zijn geplaatst, wordt verhoogd.

Gekenmerkt door het volledig verborgen front, zijn deze oplossingen ontwikkeld voor volledige integratie in het raamkozijn, zonder zichtbare cassette of zichtbare geleiders en zijn daarom bijna onzichtbaar wanneer ze volledig zijn ingetrokken. Deze modellen zijn voornamelijk ontworpen voor verzonken monobloc-systemen met thermische isolatie aan de binnenkant van de vensters en kunnen zelfs 7 meter breed worden, de ideale oplossing voor nieuwe moderne architectuurprojecten met grote ramen, maar ook voor renovaties waarbij het noodzakelijk is om in te grijpen bij  vensters en deuren met met grote afmetingen.

Uiterst verzorgd vanuit het oogpunt van design, zijn de Click Zip Ghost 15-schermen ook uitgerust met toonaangevende prestaties, gegarandeerd door geavanceerde patenten. Deze schermen hebben allereerst de innovatieve ritstechnologie: door het doek optimaal te laten glijden en te zorgen voor een zijdelingse afdichting op de hoogste niveaus, zorgt deze technologie ervoor dat de zonnestraling voor het glas wordt afgeschermd, zelfs op de meest kritieke punten, en de warmte dus buiten wordt tegengehouden.

Het resultaat van deze functie is een aanzienlijke energiebesparing, met belangrijke implicaties op meerdere niveaus: allereerst in economische termen, omdat de installatie van Click Zip Ghost 15 schermen een effectieve zonwering mogelijk maakt en dus de verbetering van het thermisch comfort binnenshuis, waardoor men minder gebruik van airconditioningsystemen hoeft te maken; ten tweede, maar niet in de laatste plaats, op milieuniveau, omdat deze Gibus-oplossing, door het energieverbruik voor airconditioningsystemen te verminderen, de hulpbronnen van de planeet beschermt en de uitstoot van koolstofdioxide in de atmosfeer beperkt.

Het gepatenteerde Mag Lock-systeem garandeert de uitzonderlijke verticale spanning van het doek in de Click Zip Ghost 15-schermen: binnenin de voorkant van het schermdoek bevindt zich een magneet (met een kracht van 100N) die, zodra het scherm is neergelaten, een dubbele magneet vasthaakt die in de voet van het scherm is geïntegreerd.

Dankzij deze technologie, die in staat is om de fysieke wetten van aantrekking-afstoting tussen de magnetische polen te benutten, hebben de Click Zip Ghost 15-schermen niet alleen een  esthetische impact, op grond van de totale visuele lineariteit, maar ook een windweerstand in klasse 6 (maximaal certificeerbaar niveau, overeenkomend met windsnelheden van meer dan 100 km / h).

Deze modellen, die tot in elk detail zorgvuldig zijn ontworpen, hebben de oprolbuis bevestigd door het gepatenteerde Hook-Up-systeem, waarmee u deze gemakkelijk kunt vasthaken en losmaken, zowel tijdens het onderhoud als tijdens de installatie. Hook-Up is in wezen een “automatisch vastzetten met nokken” systeem van de oprolbuis vanaf de niet-actieve zijde: door de ronde pen van de rol (stationaire zijde) in een speciale steun te steken, blokkeert het nokkenmechanisme automatisch het ingangscompartiment door het sluiten van de zitting en voorkomt dat deze naar buiten komt, zodat de oprolbuis niet kan vallen

Gekenmerkt door eengepoedercoate aluminium structuur, verkrijgbaar in meerdere tinten, kunnen deze schermen in vier soorten stof gemonteerd worden: verduisterend, Screen (schaduwgevend met hoge thermische bescherming), Cristal (transparant PVC doek) en horren, tegen insekten. Het type, het gewicht, de dikte en ook de kleur van de gekozen stof hangt af van de mate van efficiëntie van het scherm bij het filteren en verminderen van zonnestraling.

De Click Zip Ghost 15-oplossingen kunnen zowel handmatig als automatisch worden bediend dankzij onzichtbare motoren die in de oprolbuis zijn geplaatst en de praktische afstandsbedieningen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details