Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuwe naam, nieuw assortiment CORNELS lanceert (meteen) nieuwe producten
Het verstelbare wind- en tussenscherm Swind.

Nieuwe naam, nieuw assortiment CORNELS lanceert (meteen) nieuwe producten

Het bedrijf heeft namelijk al meteen na de naamsverandering een kleine verbouwing doorgevoerd en komt bovendien met een drietal nieuwe producten. 

“Wij zijn volop in de lentesfeer en lente staat voor vernieuwing”, zegt directeur Cornelis Nieuwenhuis van CORNELS in een reactie. “Daarom hebben we ons kantoor en de showroom opgefrist. De verbouwing is inmiddels klaar en we brengen ook meteen een aantal nieuwe producten op de markt. Ze zijn al vanaf begin april in onze showroom te zien.” 

Het AEROLUX lamellendak. De lamellen kunnen kantelen én schuiven.

Swind – inschuifbaar, gemotoriseerd wind- en tussenscherm

De meeste mensen kunnen niet wachten tot de horecaterrassen straks weer open zijn, weet Nieuwenhuis. “Ook wij kijken er naar uit om straks weer heerlijk op het terras uit eten te gaan. Wij hebben een prachtig nieuw product voor de horeca dat het verblijf op het terras nog aangenamer kan maken. Het is de Swind, een inschuifbaar, gemotoriseerd glazen scherm, dat als windscherm, maar ook als afscheiding tussen de terrastafeltjes kan worden geplaatst. Mooi is dat het optioneel kan worden uitgevoerd met een verrijdbaar onderstel, wat het voor de horeca een extra flexibele oplossing maakt omdat een terras dan eenvoudig kan worden aangepast. Een plantenbak integreren kan overigens ook nog.” 

Behalve dat dit inschuifbare glazen scherm is gemotoriseerd, is het ook voorzien van dimbare led-verlichting. De functie om het scherm omhoog of omlaag te schuiven en ook de verlichting kunnen van afstand worden bediend. “Al met al is de Swind een aanwinst in het assortiment van dealers die zich richten op bedrijven als hotels, restaurants en cafés”, concludeert Nieuwenhuis. 

Quattro – een nieuwe generatie terrasoverkappingen

“Ons standaard assortiment terrasoverkappingen met vouwdak is al mooi”, gaat Nieuwenhuis verder. “Maar alsof dat nog niet genoeg is, breiden we het uit met de Quattro, een product uit een nieuwe generatie terrasoverkappingen. De Quattro is een combinatie van geavanceerde technologie en een innovatief concept, toegespitst op de moderne architectuur en hoogwaardig design. Deze overkapping heeft de uitstraling van een moderne, high-end lamellenoverkapping, maar dan uitgevoerd met een textieldak.” 

AEROLUX – IBSx Award winnaar Best Outdoor Product USA

Een derde nieuwigheid die CORNELS presenteert, is de lamellenoverkapping AEROLUX, winnaar van de IBSx Award. Cornelis Nieuwenhuis is er bijzonder trots op en vertelt enthousiast over het nieuwe product. “Deze unieke lamellenoverkapping is de winnaar van de IBSx Award in de categorie Best Outdoor Product USA 2021! En dat is niet voor niets! De AEROLUX is een terrasoverkapping met een lamellendak die functies combineert die wij eerder in twee losse modellen aanboden. De lamellen van AEROLUX kunnen namelijk zowel kantelen om de zon te weren als in het geheel open en dicht schuiven. Bovendien is deze terrasoverkapping waterdicht.” 

“Het design is werkelijk oogstrelend”, vervolgt Nieuwenhuis. “Voor de dimbare led-verlichting bieden wij bij aankoop de keuze uit verschillende kleurtemperaturen, zodat het Kelvin-getal door de eindgebruiker zelf wordt bepaald. Verder is de RGB led-verlichting verborgen geplaatst en ook dat geeft een luxueus effect. Wat ons betreft dus een terechte prijswinnaar!” 

Gerenommeerde dealers

“Wie meer wil weten over deze nieuwe producten kan een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom”, besluit Nieuwenhuis. “Wij zetten onze producten af via geselecteerde, gerenommeerde dealers verspreid over Nederland en België. Wij zoeken nog dealers in de regio Limburg en in België. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 085 130 97 72 of via [email protected].” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details