Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonwering

Nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonwering

Combineert effectieve warmtewering met verduistering in een modern design

De nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen (type SSS) combineren effectieve warmtewering met verduistering. Het moderne ontwerp integreert perfect op het dakraam, werkt op zonne-energie en is op afstand bedienbaar met een vooraf in de fabriek gekoppelde wandbediening. Hierdoor is montage en bediening snel en eenvoudig.

De VELUX verduisterende buitenzonwering is nieuw in het warmtewerende assortiment van VELUX. Dankzij de weersbestendige stof combineert de nieuwe verduisterende buitenzonwering 85% warmtewering met effectieve verduistering voor een goede nachtrust, in één product.

VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonwering

Gestroomlijnd design

Met de komst van de nieuwe verduisterende buitenzonweringen is het complete platform VELUX INTEGRA® buitenzonweringen en rolluiken verbeterd. Met slankere zijgeleiders en een strakke, kleinere bovenkap met volledig geïntegreerde zonnecel, zijn de zonweringen nu nog discreter op het dak en bieden ze binnen nog meer daglicht en uitzicht. De snellere en stillere motor zorgt voor meer comfort.

Energie-efficiënte warmtewering

Het belang van zonwering is de laatste jaren sterk toegenomen. Door steeds warmer wordende zomers en beter geïsoleerde woningen, is het risico op oververhitting groter geworden. Verduisterende buitenzonweringen helpen opwarming voorkomen. Daarmee zijn ze klaar voor de komende bouwregelgeving om het risico op oververhitting van woningen tegen te gaan (TOjuli). De zonwering wordt geplaatst op het draaiende deel van het dakraam, zodat deze ook geopend kan worden als de zonwering naar beneden is. Hierdoor is luchten nog steeds mogelijk. Door de buitenzonwering overdag toe te passen en te combineren met zomernachtkoeling ’s nachts, kan de temperatuur in de woning op goedkope en energie-efficiënte wijze aangenaam blijven.

VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonwering

Automatisch gezond binnenklimaat

De VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen werken op zonne-energie en zijn op afstand bedienbaar met een vooraf gekoppelde wandbediening. Ze zijn van binnenuit te monteren, wat zowel de montage als bediening snel en eenvoudig maakt. Voor automatische bediening, warmtewering en ventilatie zijn de elektrische INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen aan te sluiten op VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smarthome automation systeem creëert altijd een optimaal binnenklimaat. Sensoren, die de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-concentratie meten, bepalen in combinatie met de weersverwachting of het openen of sluiten van dakramen en buitenzonweringen het binnenklimaat verbetert. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE app verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri voor eenvoudige bediening.

HR Ready

De verduisterende buitenzonweringen zijn net als de overige VELUX buitenzonweringen en rolluiken voorzien van het HR Ready label, een initiatief van Romazo Garant. Dat kwaliteitslabel geeft aan dat producten een bijdrage leveren aan een comfortabel binnenklimaat en de duurzaamheid van een woning, door een verlaging van het energieverbruik. Om het HR Ready label te mogen dragen, moeten producten voldoen aan verschillende strenge eisen op het gebied van warmtewering en windvastheid en dient ook het fabricageproces aan bepaalde standaarden te voldoen. Hiervoor zijn de VELUX verduisterende buitenzonweringen getoetst via een HR–audit uitgevoerd door Stichting Keurmerk Gevels (SKG) op basis van de SKG kwaliteitseisen 700 voor HR Zonwering.

VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonwering

Oplossingen voor elke klantbehoefte

Met de uitbreiding van het warmtewerende assortiment is er voor iedere klantbehoefte een VELUX zonweringsproduct op maat. Het allround beschermende rolluik blijft de meest effectieve oplossing voor het hele jaar door, met extra functies als een isolerende werking in de winter, optimale verduistering en regen- en hagelcontactgeluidreductie. De nieuwe verduisterende buitenzonwering is vooral voor de zomermaanden een interessant alternatief, omdat het de twee belangrijkste functies, warmtewering en verduistering, combineert. Voor ruimtes die een effectieve warmtewering vereisen, maar behoefte hebben aan daglicht en uitzicht, is de buitenzonwering met transparant screendoek de perfecte oplossing. Alle zonweringsproducten kunnen worden gecombineerd met raamdecoratie, voor daglichtregulatie of het creëren van je eigen sfeer, en insectenhorren.

Kijk voor meer informatie op: velux.nl/verduisterendebuitenzonwering

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details