Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuw wit design voor VELUX verduisterende rolgordijnen en insectenhorren

Nieuw wit design voor VELUX verduisterende rolgordijnen en insectenhorren

Voor optimale slaapomstandigheden en een esthetisch geheel met VELUX dakramen

In de meeste situaties wordt tegenwoordig gekozen voor wit afgewerkte VELUX dakramen. Speciaal hiervoor zijn vanaf nu twee perfect passende oplossingen beschikbaar. VELUX lanceert de verduisterende rolgordijnen met witte zijgeleiding en de vernieuwde VELUX insectenhorren met witte zijgeleiding en een nieuw slank ontwerp. Samen zorgen ze voor een prettig slaapklimaat met optimale verduistering en voldoende frisse lucht zonder insecten.

Een goede nachtrust is cruciaal voor de kwaliteit van ons dagelijks leven en ons gevoel van welzijn. Uit onderzoek blijkt echter dat maar liefst 77%1) van alle Europeanen geen optimale slaapomstandigheden heeft. Dit vormt een risico voor de gezondheid. Vooral zomers wordt ons lichaam te vroeg wakker door de zonsopkomst. Een slaapkamer volledig verduisteren en een aangename temperatuur met voldoende frisse lucht zorgen voor een lange en ontspannen nachtrust.

VELUX verduisterende rolgordijnen wit design

 

“De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden nagenoeg 100% verduistering en door de nieuwe witte aluminium zijgeleiding integreren ze perfect in de wit afgelakte en onderhoudsarme VELUX dakramen voor een elegante uitstraling. Met de keuze uit 1800 kleuren en dessins passen ze in ieder interieur,” vertelt Jolanda de Gooijer, Product Group Manager bij VELUX Nederland. “Door het unieke Pick&Click!ᵀᴹ montagesysteem zijn ze bovendien eenvoudig en snel te monteren. De aluminium coating aan de achterzijde van het gordijn houdt zon tegen en verbetert zo de isolatie van het dakraam met wel 19%.”

VELUX verduisterende rolgordijnen wit design

 

Frisse lucht en insectenwering

Behalve verduistering, dragen frisse lucht en passende temperaturen ook bij aan een ontspannen nachtrust. De meeste onderzoeken tonen aan, dat koele lucht hierbij essentieel is. De slaapkamer ventileren voor het slapen gaan of ’s nachts een raampje openlaten, kan een groot verschil maken. De vernieuwde VELUX insectenhorren zorgen er door de fijnmazige netstructuur voor dat de kamer vrij blijft van insecten, maar dat er wel voldoende frisse lucht binnen kan komen. Het nieuwe design heeft een slankere cassette, witte zijgeleiding en rolt nog beter op voor een vrij uitzicht als de insectenhor niet in gebruik is. De insectenhor is eenvoudig te monteren op de in veel gevallen witte interieurafwerking rondom het dakraam. Samen met de wit afgelakte dakramen en verduisterende rolgordijnen zorgt het voor een esthetisch geheel.

VELUX insectenhorren wit design

 

Voor aangename temperaturen zijn verduistering en insectenwering ook nog te combineren met warmtewering. Door een VELUX buitenzonwering of rolluik toe te voegen wordt wel 87% van de zonnewarmte op het dakraam buiten gehouden, waardoor nachtrust nog verder kan worden verbeterd.

Wereld Slaapdag

Bekijk de nieuwe producten op:

https://www.velux.nl/producten/raamdecoratie-en-rolluiken/verduisterende-rolgordijnen

en

https://www.velux.nl/producten/raamdecoratie-en-rolluiken/velux-insectenhor

1) Bron: Healthy Homes Barometer 2016

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details