Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuw point-of-sale concept Sattler SUN-TEX lanceert marketingoffensief

Nieuw point-of-sale concept Sattler SUN-TEX lanceert marketingoffensief

Volgend op de succesvolle introductie van de nieuwe doekcollectie begin dit jaar, pakt Sattler door met een omvangrijk marketingpakket. “Begin dit jaar is de nieuwe doekcollectie The World of Sattler middels de innovatieve tool Flexbook op de markt gebracht”, aldus salesmanager Nederland Nico van Hattum van Sattler. “Met een compact kaartformaat hebben alle kwaliteiten van Sattler, van Elements tot Lumera en Lumera 3D, een plek gekregen in dit uniek samengestelde collectieboek. Maar daar blijft het niet bij!” 

Als aanvulling hierop heeft Sattler ook de Design Selector verder ontwikkeld. Gebleven zijn de filteropties naar kleur of collectie. Extra toegevoegd zijn de diverse sfeerbeelden, zodat het uitgekozen dessin uit diverse zichthoeken en vanuit verschillende woonsituaties kan worden bekeken. Tevens kan de consument zijn of haar favoriete dessins verzamelen, als pdf opslaan en/of printen en zelfs doorsturen naar zijn zonweringspecialist. 

Om ervoor te zorgen dat de lijst met favoriete dessins naar de juiste vakhandel wordt gestuurd, biedt Sattler zijn klanten de mogelijkheid om de Design Selector in de eigen website te integreren. Een bedrijfslogo en de bedrijfsgegevens kunnen dan op de pdf-lijst met favoriete dessins van de geïnteresseerde consument mee worden geprint. De integratie van de Design Selector in de eigen website gaat overigens heel eenvoudig. De voortgang wordt via video stap voor stap uitgelegd, maar de vakspecialist kan ook door het Support-Team van Sattler worden ondersteund. 

Sattler SUN-TEX
Sattler heeft een eigen YouTube kanaal. (Foto: Farknot_Architect)

Sowieso heeft Sattler een eigen kanaal op YouTube geactiveerd om naast de uitleg van de Design Selector ook andere video’s voor zijn klanten beschikbaar te stellen. Daarbij kan worden gedacht aan thema’s als licht-technische waarden, wat te verstaan onder stralingstransmissiegraad, wat betekent UV80 enzovoort. Maar ook diverse stoffen en kwaliteiten worden uitgelicht en verklaard. Extra video’s, met name bedoeld voor scholing, zullen later nog aan dit kanaal worden toegevoegd. 

Point-of-sale concept
Inmiddels is ook al een nieuw point-of-sale concept beschikbaar. Het omvat compacte stofhangstalen van Sattler met een daarop afgestemd presentatiemeubel. “Dit kwalitatief hoogwaardige, modulaire systeem geeft ruimte aan ongeveer 350 stofhangstalen”, aldus Van Hattum. Het kan naar wens worden uitgebreid met een daglicht led-module om de stoffen realistisch te kunnen presenteren. Ook is er voldoende ruimte beschikbaar voor de diverse collectieboeken en in een geïntegreerde lade kunnen de kleinere stofwaaiers een plekje krijgen. Een introductie-actie van dit point-of-sale assortiment start per direct en is geldig tot en met 31 december 2018. “Zo goed voorbereid kan het nieuwe seizoen gerust wat eerder komen!”, besluit Van Hattum.     

Sattler SUN-TEX
Sattler presentatiemeubel met compacte stofhangstalen.


Sattler SUN-TEX GmbH
Bietenakker 29
8091 MC Wezep
Hr. Nico van Hattum
M: +31 6 397 511 17
E: [email protected]
W: www.sattler-global.com

Tekst en beeld: Sattler
Uitgelichte afbeelding: 
De doorontwikkelde Sattler Design Selector. (Foto: BrianAJackson)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details