Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Niet alleen overkappingen, maar ook knikarmschermen!’
Uitvalscherm Pente.

‘Niet alleen overkappingen, maar ook knikarmschermen!’

“Palmiye Benelux biedt met zorg ontworpen knikarmschermen voor thuis en voor horecaterrassen, maar ook voor kantoren en scholen”, vertelt Marco de Jong, salesmanager Benelux bij Palmiye. “Niets is zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland en België. Naast gemotoriseerde terrasoverkappingen zijn daarom ook knikarm- en uitvalschermen onmisbaar in het assortiment van Palmiye Benelux.” 

Cassettescherm Platinum gaat tot 7 meter breed.

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing

“Palmiye Benelux biedt tal van mogelijkheden. We hebben drie verschillende knikarmschermen en ook daar zijn weer verschillende toepassingen denkbaar. Het is belangrijk dat de gebruiker een product krijgt dat helemaal aansluit bij de wensen. Daar denken we vanuit Palmiye Benelux graag in mee. Zo is het voor een horecaondernemer belangrijk dat het scherm geschikt is voor een groot oppervlak, terwijl kantoorgebouwen juist weer belang hebben bij een geautomatiseerd systeem voor optimaal gebruikersgemak. Verder kunnen al onze zonweringsystemen optioneel worden uitgevoerd met zon- en/of windsensoren.” 

Liberty

Designvol en elegant. Dat zijn volgens De Jong de kernwoorden van het Liberty knikarmscherm. “Wanneer de eindgebruiker behoefte heeft aan een schaduwrijk terras, is dit scherm de perfecte oplossing. Het heeft een hellingshoek van maximaal 60 graden. Optioneel is een volant, waarmee wordt extra schaduw wordt gecreëerd, wat ideaal is bij een laagstaande zon. De volant kan worden gepersonaliseerd met belettering en/of een logo, wat van een echte eyecatcher is op het terras.” 

Platinum

“Het cassettescherm Platinum is perfect om een groot terras van zonwering te voorzien”, meent De Jong. “Dit scherm kan immers tot maar liefst 7 meter breed worden uitgevoerd. Gecombineerd met een hellingshoek van maximaal 50 graden geeft dat optimale flexibiliteit. Door de volledige cassette wordt het doek maximaal beschermd tegen de weersomstandigheden als het scherm gesloten is. Middels de Somfy afstandsbediening kan op ieder moment worden gespeeld met licht en schaduw. Ook kan het van een logo en/of belettering worden voorzien om de zichtbaarheid te vergroten. Dat maakt dit windscherm tot de perfecte keuze voor op een horecaterras.” 

Pente

“Het uitvalscherm Pente is zowel voor particulier gebruik als voor horecaterrassen en kantoren een favoriet”, constateert De Jong. “Het is namelijk traploos in te stellen tot 180 graden. Zo bepalen gebruikers zelf in hoeverre zonlicht wordt toegelaten. Ideaal is de optie om deze schermen te laten bedienen door middel van zon- en windsensoren. Zo zal het scherm automatisch openen wanneer de zon fel zal schijnen en er dus hinder zal zijn. Door dit gebruikersgemak is de Pente is een slimme keuze voor scholen en kantoorgebouwen. Het systeem kan daarnaast ook als zonwering op een terrasoverkapping worden geplaatst. 

Betrokken

“Naast de genoemde zonneschermen bieden we ook andere vormen van zonwering zoals screens”, besluit De Jong. “Behalve kwalitatief hoogstaande producten, bieden we onze dealers daarnaast begeleiding aan van a tot z. Zo assisteren we, indien gewenst, bij het verkoopgesprek tot en met de oplevering van het eindproduct. Op deze manier helpen we onze dealers én veraangenamen we het buitenleven van de eindgebruiker. Dat maakt het voor ons buitengewoon beleven. Wie nieuwsgierig is naar de zonweringproducten van Palmiye Benelux kan een kijkje nemen op palmiye.be.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details