Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nice Hi-Speed motoren voor snellere poorten en hekken

Nice Hi-Speed motoren voor snellere poorten en hekken

Het product
Hi-Speed is een innovatieve oplossing van Nice – gekenmerkt door het rode profiel van de ontgrendeling – om openslaande en schuivende poorten nog sneller automatisch te openen, met openings- en sluitingstijden vanaf slechts 6 seconden*. 

Wat is nieuw?
Met de krachtige en betrouwbare Hi-Speed oplossingen van Nice openen en sluiten poorten en hekken tot drie keer sneller dat traditionele systemen. Daarmee wordt het leven van gebruikers vereenvoudigd door maximaal comfort en volledige veiligheid te bieden. 

Veiligheid die de kwaliteit van leven verbeterd
Poorten en hekken die zijn uitgerust met Nice Hi-Speed motoren zijn de perfecte oplossing in situaties waarin snelle openings- en sluitingstijden vereist zijn om wachttijden te verkorten. Ze voldoen bovendien aan alle eisen die eraan worden gesteld, zowel in een residentiële als een bedrijfsmatige setting in drukke en dichtbevolkte gebieden. Daarnaast zijn ze bijzonder geschikt in situaties waar korte reactietijden nodig zijn, zoals bij brandweerkazernes of ambulanceposten, waarvoor hoge prestaties moeten worden gekoppeld aan maximale veiligheid. 

Nice voor een groter gemak
Nice Hi-Speed motoren reduceren wachttijden en houden tegelijkertijd ongenode gasten buiten. Met de oplossingen van Nice: 

  • kan heel snel toegang worden verkregen tot bedrijfs- of privéterreinen, zodat gebruikers bijzonder snel en veilig het drukke stadsverkeer kunnen verlaten. 
  • sluit het hek heel snel achter de gebruiker, als die veilig is gepasseerd. 

Nice biedt een compleet systeem aan dat voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Hi-Speed oplossingen kunnen worden gecombineerd met Nice veiligheidsvoorzieningen, zoals fotocellen, zwaailichten en obstakeldetectie, waardoor het hek als iets wordt geraakt direct terugkeert in een veilige positie. 

Controlesystemen voor hekwerken
Nice Hi-Speed automatiseringen kunnen worden geactiveerd met de iconische Nice Inti afstandsbedieningen: klein – en beschikbaar in zes verschillende kleuren – kunnen ze gemakkelijk in broek- of jaszak, tas of als elegante sleutelhanger worden meegenomen. 

De afstandsbedieningen zijn ook beschikbaar met het speciale, voor het 25-jarige jubileum van Nice ontwikkelde grafische design, met aantrekkelijke decoraties dat past bij elke stijl. De Nice afstandsbedieningen zijn bovendien veilig en betrouwbaar omdat ze werken met een hoogstaande radiocode (rolling code, een steeds wisselende code) die voorkomt dat de code uitgelezen of gekopieerd kan worden.

* Uitgaande van standaard installatie, uitgesloten versnelling en vertraging. 

De Nice Hi-Speed range van motoren is beschikbaar voor:

Openslaande hekken

Nice Hi-Speed
Wingo.

Nice Hi-Speed
Toona.

Nice Hi-Speed
Hyke.

Nice Hi-Speed
Fab.

Nice Hi-Speed
Titan.

Schuifpoorten

Nice Hi-Speed
Run.

Nice Hi-Speed
Robus.

Meer info
Treed binnen in de wereld van Nice Hi-Speed en ontdek de mogelijkheden en prestaties ervan in vergelijking met traditionele motoren voor poorten en hekken: https://vimeo.com/130957569.

Meer informatie op: https://www.niceforyou.com/en/hi-speed-gates. Daar kan ook een brochure in pdf worden gedownload.

www.www.niceforyou.com

Tekst en beeld: Nice 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details