Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nice Benelux: ‘Gebruiksklare motoren bieden gemak voor installateurs en eindklant’
Maximale efficiëntie en controle over screens met de Next-serie.

Nice Benelux: ‘Gebruiksklare motoren bieden gemak voor installateurs en eindklant’

Jens Fiig, General Manager Benelux van de Nice Group, begroette de bezoekers op R+T met een grote glimlach. Het was dan ook prettig druk op de stand van de specialist in ‘Home Management Solutions’. “We zijn een jong en dynamisch bedrijf en dat laten we zien met onze kleurrijke stand. Als bedrijf maken we niet zomaar producten, maar intelligente gebouwbeheersystemen en innovatieve oplossingen.” 

De Nice Next Solar Kit versie is al opgeladen en kan meteen worden gebruikt.

Op ruim 600 vierkante meter toonde het team van Nice het assortiment van geïntegreerde oplossingen en producten van het bedrijf. Daaronder de nieuwe Next-serie buismotoren voor blinds, ritsscreens en rolluiken. “Wij stellen ons altijd de vraag welke innovatie de klant kan helpen”, aldus Fiig. “Vervolgens nemen wij duurzaamheid als uitgangspunt bij de ontwikkeling.” In het geval van de nieuwe buismotoren richt Nice zich op maximale efficiëntie en controle over de producten zonder concessies te doen aan elegantie of prestaties. “Bij de ontwikkeling van Next-serie hebben we goed gekeken naar manieren om de motoren te verduurzamen en te verbeteren. Zo verbruiken de Next motoren 35% minder energie dan vergelijkbare andere motoren en wordt tijdens de productie 59% minder CO2 uitgestoten dan bij het vorige Nice-model.”

De motoren zijn gebruiksklaar kunnen snel worden geïnstalleerd.

Snelle installatie en prettig in gebruik

De motoren zijn gebruiksklaar en kunnen dankzij de voorgemonteerde, los te koppelen kabel snel worden geïnstalleerd. Dat geldt ook voor de Nice Next Solar Kit-versie. Die is al opgeladen en kan meteen worden gebruikt. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen de motoren worden aangestuurd met de Yubii Home Pro Gateway, waarvoor Nice een Innovation Award heeft ontvangen. “Dit Smart Home Systeem blinkt uit in eenvoud, integratie en veiligheid”, meent Fiig. “Het is een wireless en open systeem dat alle producten in en om het huis met elkaar verbindt. Van zonwering tot garagedeur, maar ook de verlichting en klimaatbeheersing. De gebruiker kan scenario’s instellen, zodat de zonwering bijvoorbeeld ’s ochtends automatisch omhoog gaat, en aan het einde van de dag weer naar beneden.” Maar de nieuwe motoren bieden volgens Fiig nog meer voordelen. “Onze geavanceerde remtechnologie zorgt voor een soepele en stille beweging.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details