Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nexta Tech: ‘Nu nog gemakkelijker lamellendaken automatiseren!’

Nexta Tech: ‘Nu nog gemakkelijker lamellendaken automatiseren!’

Het Italiaanse bedrijf Nexta-Tech lanceert een complete lijn van automatisering voor lineaire en buismotoren en verlichting ten behoeve van lamellendaken en terrasoverkappingen. Ook levert het ledstrips op maat en een exclusief assortiment ledspotjes. De automatisering bestaat uit diverse controllers die met of zonder geïntegreerde leddimmers kunnen worden uitgevoerd. 

Een overzicht wat Nexta-Tech zoal aanbiedt op het gebied van de automatisering van lamellendaken.

Zoals van een Italiaans bedrijf verwacht mag worden, staat design bij Nexta-Tech hoog in het vaandel, wat is terug te zien in het design van de handzenders. Bediening kan overigens ook middels een app of spraakbediening. Dankzij het feit dat WiFi al in de controller is ingebouwd, is dat heel gemakkelijk en tevens een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een optionele hub, aldus Nexta-Tech. 

Een afstandsbesturing met Italiaans design.

“Nexta-Tech biedt maatwerkoplossingen en klant-specifieke aanpassingen en is daarmee veel flexibeler dan de grote spelers in de markt van automatisering van lamellendaken en terrasoverkappingen”, zegt salesmanager Benelux Jeroen Staphorst. “Geïnteresseerde partijen kunnen voor meer informatie contact opnemen: Jeroen Staphorst, [email protected].”

Nexta-Tech levert ook ledspots.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details