Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
mySun: ‘Oranje staat voor vindingrijkheid’

mySun: ‘Oranje staat voor vindingrijkheid’

Historisch gezien is oranje de meest gekozen kleur voor zonweringdoek. Voor Paul de Bruijn van mySun is het ook de kleur van Hollandse ondernemersgeest. “Oranje staat voor ons voor hoe we omgaan met veranderingen en juist daarin kansen pakken”, zegt hij. “Of het nu gaat om grote thema’s als klimaat en BENG-wetgeving of hoe we samen met onze dealers schouder aan schouder lokale markten benaderen, er ontstaan altijd interessante nieuwe mogelijkheden. De gouden jaren van de zonwering liggen wellicht achter ons, maar de meest betekenisvolle staan voor de deur.” 

Door de jaren heen is de zonwering veranderd, constateert De Bruijn. “Van schermen bouwen in schuurtjes naar assembleren in grote hallen en van de keuze uit enkele producten naar een volledig gamma. Producenten zijn hard gegroeid. Sommige zijn omgevallen of overgenomen om nu te worden bestuurd door managers en aandeelhouders. Maar in Gouda zijn we gewoon gebleven! Natuurlijk is ook hier heel veel veranderd, maar wij realiseren onze groei nog steeds op basis van een bedrijfscultuur van samen de schouders er onder. Dat zie je terug in hoe we met onze klanten omgaan en hoe we hen met onze kennis, dienstverlening en slimme producten verder helpen.” 

Is de toekomst in screens ook oranje?

“Jazeker!”, stelt De Bruijn. “Ook op het gebied van BENG profileert mySun zich als een serieuze partner die solide projectoplossingen kan aanbieden. Screens spelen daarbij een belangrijke rol. BENG biedt extra kansen en juist dat daagt ons uit om vindingrijk te zijn. Hoe kan het slimmer? Hoe kunnen we voor projecten van grotere toegevoegde waarde zijn? De antwoorden op deze vragen zijn helder voor ons voor ons en we delen ze graag met onze klanten.” 

myZip Connect

Een andere sterkhouder van mySun is myZip Connect, de gekoppelde screen die volgens De Bruijn net zo gemakkelijk wordt geplaatst als een enkele screen. “Innovatie waar de dealer direct het voordeel van ervaart. In productie, transport, montage én in het onderhoud, zeker als het gaat om grote aantallen screens.” 

“Voor al die partijen die echt op zoek zijn naar betekenisvolle samenwerking en een Nederlands product staat de deur altijd open om bij een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken”, zegt Paul de Bruijn. “Wij zijn niet voor niets de ‘Shades of Holland’!”  ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details