Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken

mySun: ‘myGuard is hét complete rolluikenprogramma’

ms_04_foto_zr-redactioneel-artikel_rolluiken

1 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

“Met ons brede assortiment bieden wij voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing”, aldus Paul de Bruijn van mySun.

“Ongeacht of het gaat om het creëren van een comfortabele omgeving op het terras of een aangenaam binnenklimaat middels markiezen, uitvalschermen, screens en rolluiken. Met het complete myGuard rolluikenprogramma laat mySun zien een echte totaalproducent te zijn!”

Waartegen moet myGuard beschermen?

De omstandigheden bepalen in grote mate de keuzes binnen het rolluikenprogramma. Juist daarom acht De Bruijn goed advies essentieel. “Gaat het puur om licht-, geluid- en warmtewering? Komt het rolluik te hangen in heftige windomstandigheden? In welke mate moet het rolluik inbraakwerend zijn?” Een rolluik is een rolluik, maar ook weer niet. Het verschil wordt vaak gemaakt in de details die niet direct te zien zijn, aldus De Bruijn. “De kwaliteit van de onderdelen en componenten, de vakkundige assemblage en het deskundige advies door jarenlange ervaring. Dat is waarom er wordt gekozen voor myGuard van mySun.”

Teamwork helpt de eindklant

Dealers kunnen rekenen op de technische ondersteuning van mySun, benadrukt De Bruijn. “Een goede samenwerking betekent namelijk een beter rolluik en jarenlang probleemloos gebruik. Zo bouwt mySun mee aan de klanttevredenheid waar de dealer naar streeft.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details