Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
mySun®:  ‘Met trots introduceren wij de myICON, onze next level aluminium MARKIES’

mySun®: ‘Met trots introduceren wij de myICON, onze next level aluminium MARKIES’

Stel dat de bedenker van de markies in deze tijd zijn idee had uitgewerkt? Welke materialen had hij gekozen? Was hij voor minder dan duurzaam gegaan? Zou hij 3d printers hebben ingezet om zijn iconische zonwering van de slimste scharnieren te voorzien?

“Het zijn deze gedachten die de afgelopen twee jaar centraal hebben gestaan bij de ontwikkeling van de volstrekt unieke myICON”, aldus Paul de Bruijn van mySun. “Met veel trots introduceren wij deze next level aluminium markies.”

“We hebben de markies volledig opnieuw uitgevonden”, gaat De Bruijn verder. “En het meest trots zijn we nog op het feit dat je er niets van ziet!” Volgens hem combineert de myICON als enige markies het beste van de aluminium en de houten markies. “Duurzaam en onderhoudsvrij, met het strakke en mooie uiterlijk van de traditionele markies.”

Hoogwaardige kwaliteit

“Door de speciaal ontwikkelde rechte profiel van hoogwaardig aluminium met subtiel op 45° afgewerkte hoeken, is het uiterlijk van de myICON net zo strak en slank als dat van de traditionele houten markies”, gaat De Brijn verder. “Materiaal én de hoge kwaliteit van de laklaag maken het enorme verschil in duurzaamheid.”

Overigens is het profiel van de myICON niet het enige verschil ten opzichte van bestaande aluminium markiezen, constateert De Bruijn. “De hoekstukken zijn door hun pasvorm en optimale montagemogelijkheid ongeëvenaard strak en sterk. Dat is niet alleen veel mooier, maar voorkomt ook materiaalmoeheid van bijvoorbeeld de scharnieren.”

Juist die scharnieren zijn volgens De Bruijn het meest in het oog springende verschil tussen myICON en de markiezen van andere aanbieders. “Waar bij de bestaande aluminium markiezen gebruik wordt gemaakt van grote, plastic aandoende scharnieren, is er voor de myICON met 3D printtechnologie een uiterst slimme scharnier ontwikkeld met een betere pasvorm, meer montagegemak en een vormgeving waardoor ze nauwelijks opvallen.”

myicon-scharnierenset-kopieren

Speciaal voor de myICON heeft mySun een unieke en slimme scharnierenset ontwikkeld.

 

Kap en afwerking

In het programma van de myICON zit een aluminium kap of een hardhouten van Redwood, op maat gemaakt en volledig voorzien van hoogwaardige lak. “Bij de houten kap hebben we ook speciale aandacht besteed aan de montage” verteld Paul de Bruijn. “Slimmer, onzichtbaar en zonder dat de buitenzijde van de omkapping wordt aangetast. Dat maakt hem beter bestand tegen het Nederlandse klimaat.” Over afwerking is De Brijn kort. “Alle mogelijkheden qua doek, afwerkbanden en gekleurde kopspijkers zijn men die kent van markiezen én van mySun!”

MySun noemt de volgende voordelen van de myICON:

• Strak uiterlijk en solide constructie

• Duurzaam in onderhoud en gebruikte materialen

• Standaard leverbaar in RAL 9001 en RAL 9010

• Optioneel is elke RAL kleur uit te voeren

• Een breed programma aan afwerkingsmogelijkheden

• Slechts een gering prijsverschil met een houten markies

 

Voor wie alles van de myICON wil weten

“We begrijpen dat dealers midden in het seizoen niet zitten te wachten op bezoek”, besluit De Bruijn. “Daarom kunnen geïnteresseerde dealers snel en gemakkelijk een e-informatiepakket aanvragen. Een mail naar [email protected] volstaat om alle informatie in huis te halen die nodig is om klanten optimaal te adviseren en om dit prachtige product deskundig te kunnen monteren. Zonweringspecialisten die nog geen mySun producten voeren, maar willen weten wat de mogelijkheden zijn van dit Nederlandse merk uit Gouda, kunnen een afspraak maken met Theo Davelaar: [email protected] of +31 (0) 182 370 372.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details