Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Multisol introduceert Bliss® Smart Blinds in Nederland
Bliss® dealer display.

Multisol introduceert Bliss® Smart Blinds in Nederland

In 2021 heeft Multisol als eerste in Nederland het nieuwe concept Bliss® Smart Blinds geïntroduceerd. Dit exclusieve concept op basis van Bluetooth technologie brengt slimme raamdecoratie nu écht binnen handbereik, voor zowel dealer als eindgebruiker. Bedienbaar met een app op je smartphone – inclusief timers en scenario’s – of met een afstandsbediening. Zónder hub of ingewikkelde bedrade installatie, de accu is verwerkt in het product. Dat alles voor een zeer scherpe prijs, al vanaf 119 euro meerprijs.

Het product assortiment omvat op dit moment rolgordijnen, horizontale jaloezieën, plissé & duette® shades en multishades. In 2022 wordt dit verder uitgebreid met nieuwe productgroepen en uitvoeringen. De Bliss® lancering wordt met alle mogelijke middelen ondersteund: dealer-trainingen, speciale showroom-presentaties, winkelmateriaal, (social) media, (promotie) incentives, et cetera. 

De eerste reacties uit de markt zijn zeer positief en vooral het gemak van installeren wordt door de dealer geroemd. Een simpele QR code verbindt het product direct met de app van de eindgebruiker en via de app kunnen alle verdere programma’s en scènes door de consument worden ingevoerd. Bliss® blijft de komende jaren een van de belangrijkste speerpunten van Multisol. Nederland is klaar voor elektrisch bediende raamdecoratie van Bliss®.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details