Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur

Multisol introduceert Bliss® Smart Blinds in Nederland

Display–2
Bliss® dealer display.

12 januari 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In 2021 heeft Multisol als eerste in Nederland het nieuwe concept Bliss® Smart Blinds geïntroduceerd. Dit exclusieve concept op basis van Bluetooth technologie brengt slimme raamdecoratie nu écht binnen handbereik, voor zowel dealer als eindgebruiker. Bedienbaar met een app op je smartphone – inclusief timers en scenario’s – of met een afstandsbediening. Zónder hub of ingewikkelde bedrade installatie, de accu is verwerkt in het product. Dat alles voor een zeer scherpe prijs, al vanaf 119 euro meerprijs.

Het product assortiment omvat op dit moment rolgordijnen, horizontale jaloezieën, plissé & duette® shades en multishades. In 2022 wordt dit verder uitgebreid met nieuwe productgroepen en uitvoeringen. De Bliss® lancering wordt met alle mogelijke middelen ondersteund: dealer-trainingen, speciale showroom-presentaties, winkelmateriaal, (social) media, (promotie) incentives, et cetera. 

De eerste reacties uit de markt zijn zeer positief en vooral het gemak van installeren wordt door de dealer geroemd. Een simpele QR code verbindt het product direct met de app van de eindgebruiker en via de app kunnen alle verdere programma’s en scènes door de consument worden ingevoerd. Bliss® blijft de komende jaren een van de belangrijkste speerpunten van Multisol. Nederland is klaar voor elektrisch bediende raamdecoratie van Bliss®.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details